Islim123 Gulcangzl16 doktorun işinin ehli ise tahminde bulunur bizimki 14. Haftada tahmin etti 16 da kesinlestirdi
tde_kubra Gulcangzl16 13+5 de öğrendim hiç değişmedi canım. Doktorum iyi tahmin yapıyor ama başkalarından da duymuştum
Minik_fasulyem Gulcangzl16 öğrenmek değilde tahmin yapar heralde. Bana o haftada (özel hastane) kız dedi. Ama daha sonraki haftalarda öğrendimki erkekmiş. Hemde devlet hastanesi söledi sürekli erkek diye. Bende yirminci haftaya kadar sabrettim tekrar özele gittim. Ewt bebek erkek dedi
Gulcangzl16 Minik_fasulyem devlette yer bulamıyorum ki, bende özele gidiyorum hep 🤷♀️ Kız hissediyorum ama hayırlısı 🥰
Minik_fasulyem Gulcangzl16 benm ewimin yanında poliklinik var çok iyi bi doktor hatta kendisi. Oraya sürekli gidiyorum çok şükür 😋
Mrcmk77 Gulcangzl16 benimde 13+5 geçen hafta tahminde bulundu bugün kesinleştirdi :) öğrenme şansın çok yüksek gösterirsee tabi minnoş
Eylul-ocak Gulcangzl16 evet büyük ihtimal bellidir . Zaten ilk bebeğin sırt kemik yapısından cinsiyet belli