Esarikay Alyasedaberos ben iki dozunu da yaptırdım canim hiç ağrı sızı halsizlik uyku hali vs bişey yasamadim
kubra89 Benim ilk doz geçen hafta yaptırdım. Kolumdaki ağrı ertesi gün başladı ve bir haftadır devam ediyor
Merve_kucuk Alyasedaberos 11 aralıkta vurdular o gün ağrımadı. Dün biraz ağrımıştı. Bugün daha çok ağrıyor kolumu kaldıramıyorum 😔 Bide duş alabilir miyim acaba. Ebeye sordum 1 gün sonra al dedi ama kararsız kaldm
Damla3773 Merve_kucuk ben aşı olduğum gün duş aldım aşıdan 5 6 saat sonra yapabilirsin bi sorun olmuyor
Alyasedaberos Merve_kucuk ilk gün alınmıyormuş duş ben dün oldum aşı bugün alıcam duş ama çok ağrıyor kolum bende kaldıramıyorum
Alyasedaberos Eliffffffffff maşallah ne güzel bu demekki herkeste farklı etki yapıyor yada acı eşiğiniz yüksek sizin belkide:)
Eliffffffffff Alyasedaberos yok aslında acıya gelemem fena olurum hemen bence herkeste değişiyor vuranın el hafifliğide yansıyor bence ☺️
Ayzem_25 Alyasedaberos bir hafta ağrısını çektim üstüne yatamadım . 18 Aralık 2. Aşımız çar umarım o kadar Ağrı yapmaz
Ftsss Alyasedaberos bugün iğne oluşumun 2.ci günü çok ağrıo acıo kol üstüne yatamıom 1.ci iğnede sıkıntı yoktu ama ikinci fena ağrı yaptı normalmiş
Sema__ Alyasedaberos persembe günü oldum hiç bi ağrım yoktu. Bugün kolumu zor kıpırdatiyorum. Birde bel ağrısı çekiyorum. Sirtim belim sanki ortadan ikiye bölünuyor