Balimkiz Kızlar bugun gebe okuluna yazıldım bu çevreden olan varsa sizde yazılın yeni grup tamamlanınca dersler başlayacakmış son hafta yeni doğan bakımıyla ilgili dersler olacakmış
Balimkiz Happynrbn aynen yaa keşke daha önce sorsaymışım iyi olurdu senin doğum için bişey dedi mi Ahmet bey
Happynrbn Balimkiz canım bizim çarşamba günü doğum sezeryan olucak benim mecburi daha önce bir düşük oldu erken doğum riskim. Falan vardı çok şükür bu güne geldik
Balimkiz Happynrbn benimde aynı doktor progestan verdi onu kullanıyorum geçen yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek daha çok küçük 27.haftadayız
Happynrbn Balimkiz senindemi düşük olmuştu öncesinde. Başlarda sürekli bi korku oluyor da merak.etme allahın izniyle geçiyor sorunsuz geçer inşallah allah herkese sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin ahmet bey den memnun kaldık biz sağolsun rahatlatti bizi hep telaslandirmadi hic
Balimkiz Happynrbn benim düşük olmadı canım ilk gebeliğim ama 2 hafta önce bebeğim sürekli kasılma ya başladı bir yerde toplandı falan bu yüzden aynen valla bende çok araştırdım çokta memnun kaldım sen buralı mısın cnaım
Happynrbn Balimkiz önlem amaclı vermiştir o zaman bende başından beri progestan 200 mg kullanıyorum ve kan sulandirci iğne. Yok canım karabukluyum ben evlenince geldim buraya 2.5 3 yıl oluyor bende sen gibiyim😁
Balimkiz Happynrbn aa zor oluyo dimi aileden uzak eşinin ailesi buradadır o zaman senin yine vardır çevrende birileri
Happynrbn Balimkiz evet eşimin burda canım.bende pek her yeri biliyorum sayılmaz.ama es arkadaşları falan o şekilde alışmaya çalışıyorum 😊