Kbracnkymz Kızlar 23+2 olduk bugün. Artık hareketlerini o kadar sert hissediyorum ki. Rahmime vuruyor bazen acıyor bildiğiniz aşağı tarafa doğru. Sizde de oluyor mu? Yoksa benimki mi çok çılgın?😊
Semra_kumsal Kbracnkymz Hahah yanliz degilsn cnm bizde yarin 23 olacagiz ins kizim cook hareketli masallah kasiklarim baya agriyo bazen bel agrisi bile yasiyorm 😊 bebegin gr mi kac bnm 310 gr normalmi sahsen doktorm normal dedi ama
Sumeyye_g Kbracnkymz öyle canım artık iyice hareketlenmeye başlıyorlar benimkinde gün içinde kıpır kıpır bi hareketler tekmeler falan ama gece biraz daha sakiniz gündüz coşuyor içerde 😂
Sermec Semra_kumsal canım kac haftalıkken 310 grmdı ban 19+5 te 307 gr dediler daha sonra detaylı da falan hiç kilosu söylemediler su an 24+1 haftalık hamıleyım
Hayalim_ Semra_kumsal ya kasık ağrısından bende şikayetçiyim birgün var birgun yok agrilar neden oluyo bi bilginiz var mı ?
Kubra2503 Hayalim_ canım ben geçen hafta bu sebepten doktora gittim bebeğimin ayakları aşağıdaymış pozisyonu öyle bulmuş🙈cok normal dedi doktor ağrı ve aşağı doğru baskı hissediyorum bu yüzden ben de 25.haftamdayım
Kbracnkymz Hayalim_ bebeklerin ters durmasından kaynaklı bel ve kasık ağrısı olur demişti doktor bana
Semra_kumsal Hayalim_ 22 +5 ken dediler cok kucuk ozman ama beslenemiyorm cnki yurt disina yeni geldim ymeklerine alisamadm turk Marketleri yok ve mide bulantim da yeni gecti hmn hmn
Hayalim_ Kubra2503 anladım canım benim.genelde hareketler yukarda çok aşağı değil ama böyle batma tarzı olunca korkuyorum biraz. Teşekkür ederm 😊
Sermec Sumeyye_g yok bende yazmıyordu devlete gıdıyorum sadece 19+5 teyken doktor 307 gr demişti ondan sonra nasıl bılmıyırum 23 aralıkta seker yüklemesi için gitcem o zaman öğrenirim kiloyu ancak
Hayalim_ Semra_kumsal anladım canım. Muz süt ceviz bol.bol tüketmeye bak zaten bebeğe kilo yapan şeyler bu tür gıdalar et tavuk vs.