Zuhalay 39+3. Haftamdayim suyum mu geldi anlayamdm istemsizce bi islaklik hissediyorum. Agrimda yok nisanmda gelmedi bilgisi olan var mi
Alparslnbuss Zuhalay illa ki nişan gelmesine gerek yok canım bazı kişiler 3 4 santime kadar ağrıda duymuyor istemsiz dediğin şey su işte tutamazsın suyundur
minik_kuzu_ Zuhalay bunu öğrenmek için eczanede satılan pedler var normal ped gibi kullanılıyor eczacı size söyler özel bi renge dönüşüyorsa (rengi tam hatırlamıyorum) amniyotik sıvıdır
Glybskl Zuhalay canım benim Doğum eğitiminde suyun geliyorsa asla evde bekleme diyorlar nişan gelmesi problem değil ta ki suyun gelene kadar bebek susuz kalıp sıkıntı yaşayabiliyormuş bence bekleme bi gözük doktora değilse bile için rahat etsin
Zuhalay Alparslnbuss Alparslnbuss ya aslinda afedersin kucuk tuvaletimi yapiyorum kalkiyorum bi iki adim sonra biraz islaklik oldu
Ndrkbr Turnason kağıtlı pedler var bende suyum geliyor sandım ama 30 haftalığım doktorum ped koydurdu suyun geliyorsa turnason kağıdı renk değiştiriyor bence doktora gitmelisin
Zuhalay Hamissss hastaneye gittim gelen suyum degilmis dogum yakin oldgu icin vajinal akintim cogalmis
Zuhalay Sancim yok ara ara geliyo ama. Bide alttan muayne ettiler eve geldim kanli sumuksu bi akinti geldi avuc ici kadar nisan mi yoksa alttan muayne oldgm icin mi oyle oldu anlayamadim