Sirin1904boyaci 22 haftalik hamileyim detaylı ultrasona girdim dün bebeğimin kalbinde parlaklık olduğunu söylediler başınıza gelen varmiydi yardımcı olur musunuz
Alparslnbuss Sirin1904boyaci doktorunuz Bi sakınca yok demedikçe endişe etme bana dedi olabiliyor öyle ama çok sağlıklı doğdu şuana kadarda sorun yaşamadık
Zisan14 Sirin1904boyaci benim de detaylım da aynısı çıkmıştı 19. Haftam da çekilmiştim ben detaylıyı doktor perinatolojiye yönlendirdi orası da benden genetik test ve fetal eko istedi genetik test çok şükür temiz çıkmıştı fetal eko da 19. Hafta da fetüs çok küçük olduğu için bir şey göremedi 24. Haftaya randevu vermişti kendi doktorum zaten demişti ilerleyen haftalarda kayboluyor diye . Kontrole gittiğim de parlaklığın kaybolduğu söylemişti çocuk kardiyoloji doktoru . Hiç sıkma canını beklemek biraz üzücü olabiliyor ama sonucu güzel oluyor . Bir dahaki kontrolün ne zamana 🙏
duygusm Sirin1904boyaci Benim de kendi doktorum kalpte bir odak görmüş. Fetal eko istedi, çocuk kardiyolojisi profesörü baktı, patolojik bir durum görmedi. Yani illa bir sorun olduğu anlamına gelmiyor merak etmeyin, yanılma payı yüksek 😊
Sirin1904boyaci Zisan14 dün gitmiştim paralklik baya var demişti başka bir yere başka bir doktor önerdi pazartesi oraya gidicez iste bakalım o ne dicek🙏
Alparslnbuss Sirin1904boyaci tam hatırlamıyorum ama 28 inci haftada kaybolmustu insallah atlatırsınız
Eylulece Banada parlaklık var demişti dr ama bu korkulacak birsey degil sonra kayboluyor kafana takılacak birsey degil Türk geninde var dedi güldürmüştü beni sonraki haftalar da kayboldu parlaklık 27 haftada kayboldu bende 21+3 gün yaptırmıştım
Eylulece Sirin1904boyaci 🙏🙏🙏 içini ferah tut Allah yar yardımcınız olsun 2 li taraman temiz ise kafana takma stresin bebege geçmesin bebişin sağlık dogsun 🙏🙏amin