Merve_kucuk Saribebek Herkes sabah ilk idararınla yap diyor. Ama ben öğleden sonra yapmıştım adetim 4 gün geçmişti
Deletedmom124 Saribebek adetiniz geçti mi? Bilemeyiz ki bunu açıklayıcı yazsanız daha doğru cevaplar alabilirsiniz
Alparslnbuss Saribebek ben 5. Gün yapmıştım sabah oglen fark etmez ikindi vakti yaptım çıkt ı sonra hastaneye gittim kanda da çıktı test için sabah ilk idrarı beklemeye gerek yok varsa her idrarda çıkar.
Gokceylmazz Saribebek adetin geçtiyse yap ben akşam saatlerinde yapmıştım illa sabah yapmana gerek yok canım
HilalG kızlar adete dolu dolu 5 gün kala yapmıştım 28 kasım da çatlama iğnesi oldum negatif çıktı erken yapmış olabilir miyim? Ceylan35 Gzmsydr Gokceylmazz Saribebek Alparslnbuss Deletedmom124 Merve_kucuk
Ceylan35 Saribebek bende öğlen tok karnına yaptım gayet net sonuç aldım maşallah ben burdayim diyodu ikinci cizgi,🤣
Ceylan35 HilalG inan hiç bı fikrim yok ama acile gidip kan verip baktirsan keşke iki saat içinde sonuçları aliyosun kuzum
HilalG Ceylan35 çok moralim bozuldu dün iyice ümidimi kestim kasıklarıma da hafif ağrı vuruyor 🙄 çok zor kızlar gerçekten en çok da bekleme süreci Gzmsydr
Ceylan35 Ebaki dualarımız seninle kuzum ben pko hastayım adetim hep düzensiz di ben bebeği ogrendigimde 8 haftalikti 🤣🤣
Ceylan35 HilalG çok zor gercekten Allah kucağını boş birakmssin bitanem yüzün gülsün inşallah bu ay güzel haber alırsın dualarım sizinle
Gzmsydr HilalG haklısın canım bendede hafif pko var büyük ihtimalle bu aydan sonra kalmazsam aynı süreçleri yaşayacagım bende allah yardımcımız olsun :(