Arkadaşlar merhaba, bundan 1 ay önceye kadar aklımızda hep Kanada da Doğum yapmak vardı. Ve hazırlıklılarımız da hemen hemen ona göreydi. Boş yere dememişler siz plan yaparken kader arkanızdan güler diye şimdi Kanada da Doğum yapmayı bırakın ayakta uzun süre durmam bile yasak. Herneyse Burada medova Hastanesi Fuat Demir e gidiyordum. Bundan 3 hafta önce rutin kontrolüm sırasında Fuat hoca suyumun çok azaldığını riskli durumda olduğunu, gerin bebeğin gelebileceğini söyledi ve bizi Ali Acar adında bir periontolağa sevk etti. Artık o ilgilensin sizinle dedi.Bu arada şu an 28 haftalığım o zamana 25 dim. Ali hoca normal hastalara bakmıyor hastaları hep riskli gebelikler. Gündüzden Meram tıp fakültesinde akşam ise muayenehanesinde duruyor. Biz muayenehanesine gittik. Neyse o da baktı. Sonra bir gün sonra hastaneye gel bebekten kan alacağız dedi. Hastaneye gittim bebekten kan filan aldılar. Hastanede hemşireler vs ilgilendiler de sağolsunlar. Ali hoca zaten belli alanında çok çok iyi olduğu, duruşu tavrı sakinliği Babacan tavırları. Ama benim korkum şu, şimdi biz muayenehanesine gidiyoruz artık kontroller için fakat tetkikler testler vs Meram tıpta ( devlet hastenesi) yapılıyor. Doğumumda artık orada olacak ve ben devlette Doğum yapmaktan çok korkuyorum. Hemşirelerin ebelerin tavrı nasıl olur? Özel sancı odası, duş, yada açılmayı artıracak pilates topu vs var mı? Sancı odasında bir çok kişi mi olur yoksa ben odamda çekebilir miyim tek başıma? İnan’ın kara kara bunları düşünüyorum. Var mı aranızda Meram tıp diğer bir adıyla Meram Necmettin Erbakan tıp fakültesi hastanesinde Doğum yapan? Biraz yardımcı olursanız sevinirim.