Minnak-mucizem Hafta 21 haftalık oluyoruz randevu aldım ama geç değil dimi sizler kaçınca haftada yaptirdiniz
dentem61 Minnak-mucizem bu hafta yaptırdım 20 haftalıkken erken olduğu için anomalilere bakılmadığını söyledi
yagmur2019 dentem61 ben de Balıkesir devlette yaptırdım iç organları dudakları dış fiziki özellikleri kordonu herşeye bakıp söyledi ultrason kağıtlarını ve bir rapor verdi
MervenurEC 18 ile 24 hafta arası normalde ama 20 haftalık olması daha uygun diyor dr lar çünkü erken gebelik hesaplama fln olabiliyor bebeğin organları daha gelişmiş oluyor. Gayet uygun zamanda yaptırmışsınız 👍🏻
dentem61 yagmur2019 bizimkisi erken bu hafta dedi 20 haftalık hamileyim her zaman gittiğim doktor öyle söyledi ayrıntılıda 18 +4 olduğumu bu haftada erken anomali taraması yapılmıyor dedi anlamadım
MervenurEC Yanlız 24 den sonra derisi şeffaflığını kaybettiği için tam net bakılamıyor 24 ü geçirmeyin siz daha randevu almşsnız sanrım
Derya6121 Minnak-mucizem 19. Haftada cagırmıstı cogu organlarını gordu sadece bırkac bırsey goremedı en dogru zaman 21. Haftada bakılır o zaman gel dedı