08/12/2019 pazar günü doğuma az kaldı diye annemlerle temizlik yaptık o gün baya ayakta kalmıştım yemek hazırla topla kaldır derken temizliğe ben karışmadım tabiki neyse annemler gittikten sonra duş aldım yemek yedim uzandım tuvalete gittim sonra bende temizlenirken ince kıl gibi kan bu ne olaki dedim nişan dedikleri böyle bişey mi diye düşünürken burda post açtım deneyimli anneler nişan olduğunu söyledi eşimi aradım ve doktoruma gittik ebem geldi nstye bağladı düzensiz sancılarım olduğunu ve çatala çıkmamı söyledi ve 2 cm açıklığın var dedi bununla doğuramazsın yarın tekrar gel ilerleme var mı bakalım dedi eve geldik gece nişanım tekrar gelmeye başladı kanamam sabaha kadar karın ağrısı çektim sabah tekrar gittik doktoruma nstye bağlandım yine düzensiz sancılarım çıktı doktoruma yönlendirdi doktorumda ultrasondan kontrol etti o bebek iyice yerleşmiş kilosunu bile ölçemiyorum çatala geç dedi çıktım 3 4 cm açılman var hemen yatış veriyorum dedi ben şok 38+3 haftalığız biraz suniyle desteklicez dedi öğlen 3 gibi doğurursun dedi neyse doğumganeye aldılar beni giydirdiler odama indirdiler sancı bağlandı ilk 1 saat bende tık yok ebe geldi 5 cm olmuş dedi 1 saat sonra sancılar vurmaya başladı burundan nefes aldım ağızdan verdim sancım geldikçe pilates topunda daire çizdim hopladım zıpladım ebem çok iyiydi çok yardımcı oldu bu arada sancı şiddetli ama ben hiç bağırmadım ağlamadın sadece bebeğime odaklandım ebem ve doktorum gelip gidip sen niye bağırmıyosun kız hiç dediler bağırınca geçmez ki dedim güldüler bana neyseki bütün hastane beni konuşuyomuş sancı çekiyo ama sesi çıkmıyo kızın hiç diyolarmış tabi bana daha çok cesaret geliyodu neyse saat 3 te açıklık tam 10 cm oldu ve doğumhaneye çıkarttılar ıkınma hissi bi türlü gelmiyo ebem dedi böyle olmucak destek alıcaz dedi ıkın dedi ebem diğer ebe karnıma bi bastırdı alminam 15.20 de dünyaya geldi 2950 kg 49 cm kurban olduğum pamuk gibiydi hemen ağladı dikişim atılırken bebeğimi giydiriyorlardı bende onu izliyodum doğumum kolay geçti ama bide başıma basur çıktı doğumda ıkınırken basur dışarı çıkmış dikişim 2 tane ama oturamıyorum basurdan bizimde hikayemiz böyle kızlar darası hepinize inşallah 🌸🌸🙏🏻