Htcglgnaksy Kızlar dün gece rüyamda lavaboya gidiyordum kan geldiğini görmüştüm psikolojik mi bilmiyorum sinirlerim alt üst oldu 27+3 günlük hamileyim rüya yorumlarına baktım hamile bi kadının kan görmesi düşük yapmaya işaretmiş iyice düştüm 😔😔😔
Symirna Htcglgnaksy canimm benim Allah korusun otle dusunme .ama cok ilginc bende 27+3 oldum bugun.iki gun once esimde bende ayni gece dedigin gibi dusuk yaptigiminkan geldigini gorduk sanirim paikolojik korkumuz.Allah korusun dusunmeyelim bunlari😞🙏🏻🧿
1dem Htcglgnaksy bende görürüm öyle ama takma psikolojik bilinç altında 9ay boyunca böyle şeyler düşünülüyor bence ☺️ sen rüya yorumuna bakma inanma onlara Rabbim hayırlara çıkarsın de.
Meryem15Denizzz Htcglgnaksy Aynısını bende gördüm 2 hafta önce tuvalete gidiyorum ve kan vardı açık renkte çok korkmuştum uyandım da gerçek sandım😔
Fdm Htcglgnaksy ben de 26. Haftadayım buradaki yorumları okumaktan nişanımın geldiğini görmüştüm 😂 ama o halde tek düşündüğüm ağda yapmadım henüz çok erken dememdi 😂 önemli bir şey yoktur rüyalarınızı yorumlayıp psikolojinizi bozmayın. Yazılanlardan etkileniyoruz
Htcglgnaksy Meryem15Denizzz aynen canım açık renkte gördüm bende hamileler olarak ağır bir dönemden geçiyoruz sanırım 😂😂😂