Prensesannesi0 Kızlar doktorum 26 Aralık sezeryan yapabilirim dedi annemde beklerse bebek sende bekle 1 Ocak’ta ol diyor bebeğim şuan 36+3 günlük ve 3 kilo olmuş sizce ne yapayım ? Birde Kilosu iyi mi sizce ? 🧿
Nurdlmc Prensesannesi0 tabi anne karnında ne kadar durursa okadar daha iyi aslında 38+5 te olmuştum ben biraz daha beklemende problem olmaz bebek kendi gelmek istemezse tabi
Alparslnbuss Prensesannesi0 37 haftaya girmiş artık kilosu da gayet iyi 2500 den yukarısı iyi değerlendir genelde 3 kilo da sıkıntı olmaz ama istersen 1 hafta daha bekleyebilirsin dayanabilirsen tabi bende yatıp dinlemiştim beklemiştim
Muneweralp Prensesannesi0 ben olsaydım beklerdim o ak doğumlu olması çok büyük avantaj oluyor ilerde anlayacaksın
Esraygtf Prensesannesi0 39 a kadar bekle bence acele etme. Kasılmalar hepimizde oluyor emin ol vücut kendini doğuma hazırlıyor. Sen onların 3 kilo dediğine bakma genelde eksik doğuyorlar ve hastaneden cıkana kadar daha da kilo vermis oluyorlar
gurcem Dayanabılıyorsan sıkıntı yok kılosuda ıyı masallah ben dogurmasaydım 38+2 1ocaga gelıyordu o gunu ıstemıstım
Prensesannesi0 Nurdlmc annem de öyle dedi beklesin karnında sende güzel beslen dedi doktorda sorun olmaz beklerse bende beklerim dedi ama bekleyecek gibi de durmuyor 😞
Nurdlmc Prensesannesi0 neden canım seni mi rahatsız ediyor herhangi bir kanaman suyun gelmesi falan olmadıysa sorun olmaz
Prensesannesi0 Nurdlmc çok kasılıyor canım düzensiz sancı da çıkmıştı bebek öyle kasılıyor ki agrılarım artıyor gün geçtikçe dua edip 26 aralagı görseydim diyorum
Prensesannesi0 Esraygtf kuzum bebek kasılıyor daha çok toplanıp kalıyor öyle evet kilo konusunda çok haklısın çok az da çıkabiliyor fazla da ama işte ne bileyim genel de diyor ya doktorlar en fazla 200 gram oynar diye 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
gurcem Prensesannesi0 canım ben 34+0 dogum yaptım.Ben ıyıyım cok sukur bebegım hastanede küvözde oda ıyıye gıdıyor sukurler olsun
Esraygtf Prensesannesi0 sezaryen olacaksan bırak 4 kilo falan olsun sabırsız davranma benimde cok kasılmam oluyor canımı yakıcak kadar ama doktorum beklicez dedi ki benim normal olacak 4 kiloyu geçmediği sürece
Prensesannesi0 gurcem canım benim rabbim sanada minigimize sağlık sıhhat versin. İnşallah hemen iyileşir kuzum benim 🙏🏻