Buraya doğum hikayemi yazmak için sabirsizlanan anne adayindan biriydimm bendee kızlar rabbim nasip etti kavuştuk çok şükür . Çok rahat bir hamilelik geçirdim diyemem surekli agrilarim kanamalarim oldu hatta merdivenden bile düştüm erken dogurucam diye aklimin çiktigida ama bekledi ogluşumm ☺😇 37 haftada bebegimizin ters oldugunu ogrendikk Doktorum riske atmayacagini sezeryan olmasi gerektigini soyledi bende doktorumun dedigini yaptim 11 aralik carsamba icin gun aldıkk aslinda 12 sine alicaktim da 1 gun erken kavuştukk iyiki 11 almışım 😇 dun geldikk yatisimizi yaptik odamiza gectik hazirladilar beni o kadar iyi davrandilarki haklarini odeyemem gerçektenn herşey cok cabuk oldu sankii damar yolu acildi sonta takildi derken hoop bi geldiler hadi seda hanim gidiyoruzz 😁😁🤷♀️ ameliyathaneye girdikk anestezi icin hazırlıklarimi yaptilar o kadar eli hafifti ki yada ben cok rahattim bilmiyorumm cunku kendimi hep motive ettim şimdi buda bitecek kavuşucaksin diyee inaninki 5 dk bile surmuyor uyuşması 😁 biraz hissettim ama doktor sadece cekiştirmeleri hissersin aci gibi degil dedi oylede oldu gercekten 5 dk çıkardi minik kuşumu sesini duydumm aglamaya başladimm zatenn temizleyip hemen yanagima koydular o kadar guzel kokuyordu kii anlatilmaz yaşanir bu duygu gercektenn 💕 kuşumu goturduler sonra ben uyumuşum o kadar yorgun hissettim ki kendimi nasil uyudum hatirlamiyirum bi uyandim odaya giriyorumm 😂 gerçekten sezeryandan hic korkmayin kizlar şimdi kalktim ben ama bol bol yurumek gerek ben gece boyunca hic yatmadim bebegimle daha iyi ilgilene bilmek içinn.
Hemen emzirdim yawrumu ama çok emzirwmeden aldilar hemen dun geceden beri yogun bakimda insallah bugun çıkardiye bekliyorummm ama iyiymiş cok şükür şimdi yogun bakım kapisinin onunden yaziyorum size bari boş oturmayayimm dedimm dualarinizi eksik etmeyinn nolur . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu çok guzel daha tam doyamadan aldilar ama olsun rabbimin izniyle bundan sonra hep beraber olucaz insallah ❤💕 çok uzattim galiba o kadar cok yazmak istediklerim var ki ama uzatmayayimm 🤷♀️ merak ettiginiz ne varsa seve seve cevaplarim hepinize yawrunuzun kokusuna kavuşmanizi diliyorum allah yardımcınız olsun 💕🐞🙏
@adm sabitlermisiniz..