Kizlar 24+5 haftalık hamileyim bebeğim düzenli olarak hareketlerini falan hissederdim ama bu kaç gündür fazla hareketlerini hissetmiyorum sizde oldu mu hiç yarın hastaneye zaten gidicemde merak ettim sorim dedim😐
24.Haftada bebeğimin kaç gündür hareket etmiyo gibi..
Bazen olabiliyomuş bi gün hareket edip 3 gün etmeyebiliyomuş bende siz gibi çok korkuturum kendimi bence korkutmanıza gerek yok 😊
Nuryldrm cnaım benimde 24.haftada bir gun çok hareket etti ertesi gun neredeyse hiç hareket etmesi sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını dinledim ebe bu haftalarda normal dedi düzenli olmaz dedi 28 den sonra takip et dedi bana ama insan aklı kalıyo işte sağlık ocağı yakınsa git kalp atışını dinle istersen
Nuryldrm 28+5 günlük hamileyim bende bu haftaya kadar her gün hissetmedim hareketlerini ama çok ayakta vakit geciriyordum doktorum dinlendigim zakanlarda hissetmem gerektiğini söylüyordu dikkat ettim uzandığım zamanlar çok fazla olmasada hissediyordum eğer çok ayakta kalıyorsan ve hareketliysen hissedemeyebilirsin ama mutlaka doktorunla görüşmen lazım
Halime_dgrl12 teşekkür ederim içim biraz rahatladı daha önce iki düşüğüm olmuştu ondan biraz korkar oldum.
Balimkiz sağlık ocaklarında kalp atışı dinleniliyormu çok şaşırdım 🙄
AylinKadir evet Bi aletleri var bebeğin kalp atışını dinliyorlar canım
AylinKadir evet ben de dinlettim küçük oyuncağa benzer manuel aletleri var kalp atışını hoparlör gibi birdeysen dinletiyor
AylinKadir dinletiyolar da cok guvenmemek lazim. 30.haftamda stajyerlere gostermek icin milattan oncesinin aletini karnima dayadi. Rahat 5-10 dakika kalp atisini bulamadi omrumden omur gitti. Sonra durdu cocuklara iste cihazı duzgun tutmak lazim vs dedi😒 Saglik ocagina gidip kalp atisi yok denilip ozelde gumbur gumbur duyan vardi😥
duyguyilmaz ay saniyelik bile olsa insanın kalp atışları tavan oluyo yarabbim Ne zorr
Canım bende öyle bir şüpheye düşmüştüm hastaneye gittiğimde nstye bağlamadan önce sırt üstü yatarken hemşire karnımı sağ ve soldan tuttu hafifçe sağ sola salladı biraz hareket ettirdi karnımı bebiş hareketlendi çok sarsmadan dene istersen canım
Aynısı 25 haftamda başıma geldi. Geceleri durmayan çocuk 2 gece hiç hareket etmedi. Hastaneye gttiğimizde ultrasonda zıplarken gördük😁 bu haftalar da normal dedi her harektini hissetmeyebilirisniz dedi.
Yinede yanlış yönlendirmek istemem canım bana hastanede yaptılar ama hani doğru yanlış bir uygulama bir fikrim yok
Hareketleri nasıl hissediyorsunuz benim ilk hamileliğim çok tecrübesizik sanırım ben mi hissedemiyorum
Nuryldrm benimde 3 düşüğüm vardı son kürtajından sonra 1 adet görüp ikincisini göremeyince adet söktürücü kullanıp son haptan sonra hamile olduğumu öğrendim mucize gibi geldi oğlum... önce beyninde 2 taraflı kist oluştu çok şükür küçüldü şimdide idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum bir an önce sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim