Xbebek123 Kızlar dün tam 36+0 dık ve ben çalışamaz raporumu alıp izne ayrıldım fakat kimse dönüş tarihim konusunda birşey söylemedi. Şimdi ben toplam 16 hafta sonra geri dönüyorum değil mi
AylinKadir Xbebek123 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonradı evet toplam 16 hafta sonra dönüceksin ama ücretsiz izin hakkımız var ve süt iznimizde var
duygusm Xbebek123 Evet, tek gebeliklerde doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere 16 hafta izin verilir. Doğumdan önce kullanmadığınız izinler doğum sonrasına eklenir.
Nefesveannesi Bende 36 da alıcaktım fakat çıkaramadılar raporumu bi hafta istirahat raporu yazdı maalesef
Minikkim Ilk 8 hafta olarak düzenlenecek raporunuz süre bitiminde bu defs doğum raporunu alıp yine 8 hafta varsa ekstra haftanız buna eklenecek ve gine rapor kağıdı verilecek size.onu idari biriminize teslim etmeniz gerekiyor yine. Raporda vardır kaçına kadar verildiği yazar genelde
Semiha89 Arkadaşlar mesela 33. Hafta da erken dogum yaptık o zaman izin kullanmamız nasıl oluyor. Bilgisi olan var mı
Cigdemm44 Semiha89 Doğum izni 40. hafta baz alındığı için erken doğumda yine 40.haftaya denk gelen tarihten itibaren başlıyor geç doğumlarda bebek doğduğu günden sonra başlıyor
Emreyesim Xbebek123 resmî tatiller dahil değil diye biliyorum yani Aradaki sürede resmî tatil varsa onları bu süreye dahil etmeyip resmî tatil gün sayısı kadar üzerine gün ekleyeceksin
Winnie 16nın 8i önce 8i sonra, siz 36 da izne ayrıldıysanız doğum yapacağınız güne kadar kullandıklarınızda önemli. Çalıştığınız yer doğumdan sonra bilgisini verir ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için bişey söyleyemezler şu an