EbSa Herkese merhabalar çok güzel grip oldum sanırım boğaz ağrısı şiddetli baş ağrısı vücut ağrısı çekiyorum bulantılarımda devam ediyor fazla birşey yiyip içemiyorum aranızda ilaçsız atlatan yardım edebilecek olan varmı acaba 🥺
Elvannnnnn EbSa bende grip olmuştum ateşte vardı doktorum bol sıvı al dedi antibiyotik istemedim hergun bir diş sarımsak yuttum doğal antibiyotik olduğu için. Limon sıkıp içtim bol c vitamini aldım 2 haftaya zor atlattım
Fdle EbSa 1 haftadır çekiyorum hayattan soğudum resmen 32+2yim bu zamana kadar hamilelikten çekmediğimi gripten çektim ama şuan ağır geliyor artık nefes alamıyorum yutkunamıyorum bacaklarım titriyor ne yapacağımı şaşırdım bende 😔
Selam12 Aynı problemi yaşıyorum Allah yardımcımız olsun 15+4 haftalığım ilaç içmiyorum bal zencefil limon iyi geliyor dene bir
Gulinal 8+5 benimde ve gripten yerim den kalkamıyorum , sesim hiç çıkmıyo halsizlik bide üzerine kusma dağıldım iyice 😔😔 ilaç yok dedi doktor bol sıvı c vitamini ve dinlenme ama 4 gün oldu iyi olmak yerine kötüye gidiyor malesef. 🥺🥺
EbSa Elvannnnnn Mide bulantıları ve ekşimesinden ne su fazla içebiliyorum nede c vitamini adına meyve tüketebiliyorum 😓
EbSa Fdle sizinde Allah yardımcınız olsun inşaallah burada sizinde işinize yarayacak öneriler alırız öyleyse 🥺
Fdle EbSa amin canim hamileliğimin başından beri istisnasiz 15 günde 1 grip oldum diyorumya hamilelik hiç yormadı beni bu grip kadar güzel de besleniyorum ama yok yani hayırlısıyla doğursaydık bi😔
EbSa Gulinal hiç bir fikrim yok doltora sormak lazım bitki çaylarından uzak duruyorum ben ne olur ne olmaz diye 🤷🏻♀️