prenses_annesi16 Zisan14 aminn cnm inş 🌸3300 dgdu benm prensesim devletteki ebelerden allh rası olsun cok iyii davrandılar hep yanmdaydılar ben cok menum kaldım hepsnden
Gamzeli_03 prenses_annesi16 Rabb'im hayırlı ömürlü eylesin inşallah güle güle büyütün bende dua ediyorum ki hemen gelsin oğluşum diye 🤲😘
37aysgl prenses_annesi16 canım sendemi pazartesi doğum yaptın aynı gün yapmışız bende 3 günlük anneyim ☺️
Merveacikbas prenses_annesi16 ay okurken gözlerim doldu gercekten allah yardimicimiz olsun cok zor bende 31 haftadayim erken gelme riski cok yuksek boyle okudukcada korkuyorum aslinda normal dogumdan 😵
Glybskl prenses_annesi16 maşallah canım benim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bahtı yolu açık olsun evladının 🥰❤️ Rabbim bizlere de hayırlı güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin 37 haftadan selamlar oğluşumla teyzesi 😊🥰
GCBebisi prenses_annesi16 Ayyy Allahim darisi basimiza . Her boyle dogum hikayesinde gozlerim doluyor .Allahim anali babali buyutmeyi nasil etsin. Gozunuz aydin😊
Sibel1991 prenses_annesi16 maşallah cnm çok güzel doğum hikayen Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏☺️ bu arada kaçıncı haftada doğum yaptın bebeğin kaç kilo doğdu?
KiziminPembekurdeleliAnnesi prenses_annesi16 ayy normal doğurma hislerim tamamen gidiyor git gide🙈🙈 rabbim mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gozlerim doldu son cümleleriniz de... Rabbim darısı başıma ve doğum bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallah...🙏🙏🤰
Zehradmrlsym prenses_annesi16 yazınızı okurken gözyaşlarına engel olamadım. Bende yeni öğrendim miniğimi. 5+6 günlüğüz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Genç Anne olucam.
Elanur58 prenses_annesi16 gözünüz aydın 😍 bizde 40+2 olduk sancilarim oluyor arada bı beklemedeyiz duanızı eksik etmeyin
Cansu6767 Gözün aydn canm tebrik ederim rabbim sana bağışlasın çok güzel bi his anne olmak bende 4 gün önce dogum yaptm prensesim oldu benmde
Daphne prenses_annesi16 Açılmaya başlamış çok hafif denmişti. İnşallah uzun sürmez 2 cm açılması, ben de doğum yapayım artık bebeğime kavusayim😄