Duyguaydin81 Sanırım 4 haftalık falan hamileyim ilk hamileliğim aslında ikinci 1 tane düşük yaptım sizce kalp atışları için nezaman gitmeliyim doktora
Sedaahmett Duyguaydin81 ben 2 hamileligimde de 7.haftada duydum kalp atişlarini. Sizde 7.haftayi doldurunca gidin bence.
Zeynoo21 Duyguaydin81 hemen hemen aynı ayda hamıle kalmısız bana 2 hafra sonra gel kalp atışlarını duyalım en son adet tarıhın ne benım kı30 ekımde
berf_16 Duyguaydin81 5 6 haftalıkken çoğu anne duymuyo hatta bi hafta önce öle bir post vardı dikkatimi çekmişti bakmıştım o haftalarda duymak pek mümkün olmayabiliyomuş kalp atıyo ama cihaz algılayamıyobiliyomuş en net şekilde 8 de diye biliyorum
Duyguaydin81 Zeynoo21 benim 9 Kasım son adet tarihim yani son adet tarihime göre 4 hafta 5 günlüğüm yumurtlama dönemime göre 3 haftalık falanım
Momof2child Kalp atisna kadar bence doktora gitmelsn Onlem amacli belki vitamin ve s seyler yazar sana bende ilk senin gibiydim suan 2ciye hamileym cok sukur 11 haftadayam fakat 11 hafataya kadar 4defa gittim