Minnosanne27 Gyno ferro sanol kızlar doktorum bu ilacı verdi ama kullandığımdan beri beni çok afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum kabız yapttı ve renk sürekli siyah böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Kubraseyit00 Minnosanne27 ben özellikle belli başlı kan ilaçlarını içmiyorum. Hatta ozellikle Ferro sanolu istemiyorum kendimi bildim bileli kansızlık yaşarim sürekli ilaç kullanıyorum ve bir çok kan ilacı denedim. Ve ne varsa su Ferro da sürekli onu yazıyorlar 🤦 beni mahvetti o kabız mide ağrısı bulantisi. İsterseniz Dr a başka ilaç yazdırın birdahakine ben 2 aydir ferplex fol kullaniyorum bu minik şişelerde şurup olan. Garip bir sekilde bagirsaklarim düzene girdi alakası var mıdır bilmiyorum ama düzenli bir şekilde tuvalete çıkar oldum ilk defa bir kan ilacından memnun kaldım
07052019 Minnosanne27 12.haftadan beri kullanıyorum, kabızlık bir süre sonra geçiyor. Siyah renk ve ilaç kokusu kalıyor. 36+2 hala aynı. Kan ilaçlarının hemen hepsi benzer şeyler yapar zaten
SulenurK2858 Minnosanne27 ben hamileliğimin 3.ayındsn itibaren kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım herkeste farklı tepkiler gösterebilir 😊 içini rahatlatmak istiyorsan doktoruna sor
Nurr Minnosanne27 evet ikinci gebeliğim 24+1 haftaligiz kan ilacını doğumdan sonrada kullandiriyorlar bir sure ben sezeryan olmuştum
karolin korkulucak bişey değil canım hem kabızlık hemde dışkıyı koyu renge çevirir ben önceden beri kullandığım bi ilaç için rahat olsun ama bazı kan hapları kabızlık yapmıyo kişiden kişiye farklılık gösteriyo dr söylersen belki değiştirir ama rengi aynı :)
Minnosanne27 karolin hmm çok teşekkür ederim cnm olmazsa doktora bir sorayım devam et derse edeyim 🙏🥰
Dilaraa25 Bende de aynı etkileri yaptı çok sıkıntı yaşadığım için bıraktırdi doktorum sadece vinalac diye bı vitamin ilacı kullanıyorum ve günde iki kaşık pekmez iciorum şükür demir eksikliğimiz olusmuo
Minnosanne27 Nurr bende 15 hafta 3 günlük hamileyim doktorum bunu yazdı kullanınca da böyle oldu işte cnm
karolin Kubraseyit00 ablamda o ilaçtan kullanmıştı ve memnundu hatta daha iyiymiş diye söylemişti doktoruda ama bende içemiyorum şurup tarzı şeyler keşke içebilsem