Zehra321 Hemoroid (basur) olan kişiler normal doğum yapamıyormuş öyle mi ? Sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum. Ama basurum var sürekli olmasa da arada bir tutuyor yani. Kanama vs. Oluyor. Normal doğum yapma sansim yok mu ? 😌
hunilimom Zehra321 onun türleri var canım eğer dışarda ve büyükse doğumda ikinma ile patlayabiliyor doktoruna söyle kremler fitil felan verir gever Inslalah
Zehra321 Mervenurysr İnşallah öyledir canım ya çünkü düşününce de o an ıkınırken falan iyice o dışarıda olan meme gibi parçalar çoğalmaz mı yada yırtılmaz mı aklıma geliyor onun acısından da korkuyorum
Deletedmom133 Zehra321 öncelikle geçmiş olsun bencede pek ilgisi yok ama olurda sezeryan olursan tabi rabbim gönlundekini versin tabi de asla korkma kan aldırmaktan korkan biri olarak spinal oldum kesinlikle zor değil hemen toparlaniyorsun bebeğimle ben ilgilendim hep ilk kalkarken biraz zor oda öldüm bittim değil yani hiç korkulacak birşey yok ben boşuna strest yapmışım 🥰
YDE Zehra321 benim yengen de basur vardı normal doğumla çok daha kötü oldu doğumdan sonra aylarca çekti büyüdü cerrahi operasyon geçirdi. Basur çok farklı önemsiz gibi de dursa insanı mahveden birşey. Olmayan kişilerde bile normal doğumdan sonra oluşuyormuş. Acısını yaşamadım açıkcası sezaryen olun olmayın diyemem onu siz değerlendirin bence. Allah kolaylık versin