ponciklerin_annesi Yeliz2311 ben kızımı genel anesteziyle aldim kucagima , oğlumu 16 gun once spinalle aldim ve keske genel olsaydim diyorum , simdi biraz ayakta durayim hemen belim agriyor bence en iyisi genel
Yeliz2311 Vnsgb cok tesekkur ederimmm ayilamayip bebegime bakamam diye korktum ama icimi rahatlattiniz
Yeliz2311 mutser hahahah tek ben degilmisim demkki 😀😀 birde herkes grip esimin tarafida cok kalabalik tum sulalesi gelicez diyorlar 🙄 Bayilmadan once doktoruma soylemeyi dusunuyorum bebek benden once gitmesin ayilinca getirin diye 😁
mutser Yeliz2311 geçen gün annemlere gittim eşim babam falan oturuyoruz. aynen dedim doktora tembih edicem ben ayılıp odaya gelmeden bebek kimseye gösterilip dokundurulmıcak diye :)))) hahaha hepsi şok oldu.. sonra güldüler falan ama ben ciddiyim söylücem doktora :))))))))))) son gülen iyi güler
Yeliz2311 mutser bende soyleyecegim valla presodur boyleymis anneyle getiriryorlarmis bebegi derim :))) Kucaktan kucaga gezdirirler valla zaten 2700 2800 bisey dogucak
Yeliz2311 ponciklerin_annesi kimisi hemen uyandim diyor kimisi uzun suruyor diyor anestezi miktarindan falan mi acaba
Enyes Benim zoraki sezeryandı spinal tam tutmadı genele döndü bebeği vermişler dedesi e resim falan çekilmeler olmuş deli oldum zaten prematurdu sonraki 6 ay kimse elleyemedi orası ayrı tabi
Yeliz2311 Enyes ay gelde sinir olma sen daha kucagina alip goremeden minnacik bebegi almislar doktorumdan rica edicem ayilmadan bebegi getirmesinler diye 😁😁😁 anneyle ilk ten temasi onemli sonucta