[silindi] Merhaba ovulasyon testiyle yumurtlama gününü degerlendirdik. Kac gun sonra kan tahlilinde belli olur ?
Tugce6374 [silindi] benim kimyasal gebelik olmuştu kan verdiğim zaman doktor bana tahmini 1 haftalık falan demişti
Mrvsln54 [silindi] canım konu ile alakalı değil ama benim bu ayda hüsran oldu diğer ay için ovulasyon testi alıcam sen hangi markayı kullandın?
Aysegulum27_ [silindi] yumurtlamdan 12 gün sonra idrarda silik çizgi kanda 26 çıkmıştı .10 gün bekle en az bazen geç döllenme olabiliyor
Tugce6374 [silindi] 36 çıkmıştı zaten sonradan da çok şiddetli ağrım olunca tekrar kan almışlardı değer düşmeye başlamış
Tugce6374 [silindi] bence ovulasyondan sonra 14 gün say ve biraz bekle çünkü ne kadar erken öğrenirsen o kadar pimpirikleniyosun
[silindi] Tugce6374 tamamdir cok tesekkur ederimm 😊 sabredemiyorum . Biraz mide bulantim var ama psikolojik mi bilmiyorum
Savsav [silindi] 6-12 gün arasında Rahime düşüyor bebek o zamandan sonra beta hah önce kanda sonra idrarda artmaya başlıyor
[silindi] Mrvsln54 instagramdan birgebeningunlugu sayfasindan aldim cok ilgileniyo mesaj atarsan ebru hanm