Akademisyenanne mercan2020 ben isimli cikolata siparis ettim. Yaninda irmik helvasiyla geldi. Cikolata da cok guzel tadiyor. Cok begendik.
Zade mercan2020 Evet verdim canım iki gün içerisinde de geldi hemen :) Gayette lezzetli ve güzel paketiydi
lemux Yeğenim için almıştım. 2 günlük kargo sürecinde hiçbişey olmadan geldi. Buz aküsüyle yolluyorlar. İçiniz rahat olsun. 🌸
Sheida Akademisyenanne doğum yaptınız mi acaba? Doğumdan önce sipariş vereceğim. Ne kadar dayanır diye sormak istiyordum ben de Hacı Şerif’e. Size sorayım konusmussunuzdur belki.
Akademisyenanne Sheida dogum yapmadim daha. Gecen ay siparis verdik. Hemen geldi. Dolaba koydum. Oyle duruyor dolapta. Bozulcak bisey degil zaten.
hellotuuba bende burada bekleyim :)) doğumuma yaklaşık 3 hafta var ne zaman sipariş etsem uygun olur sizce , sizler nasıl yaptınız 😊
mercan2020 hellotuuba bende de 4 hafta var geçilme ihtimalini düşünürsek aslında haftaya vermemiz lazım
Sheida Akademisyenanne dolaba koysam tadı değişir mi diye düşünmüştüm ben de. Teşekkür ederim cevabınız için :)