Kızlar yarın detaylı ultrason a gireceğim emine hanıma. Daha önce emine hanıma yaptıranlara bi kaç sorum var.
eşimle gideceğiz içerde normal kontrol gibi girebiliyor değil mi ? Uzun sürüyormuş ya o yüzden merak ettim.

Memnun kaldınız mı ?

Ultrason görüntülerini cd olarak aldınız mı ve bebeğin yüzünün resmini verdi mii 🤗

Merhaba,
    detaylı ultrasonu Emine Hanım yaptı kendisi çok sempatik canayakın birisi. Biz memnun kaldık eşimle birlikte girdik kendisi de takip etti. Çok uzun sürmedi bence çabucak geçti daha uzun sürsün isterdim. Cd ve ultrason fotoğrafı verdi.

Emine hoca çok cana yakın şahane ve ilgili bir doktor, eşimle birlikte gitmiştik zamanın nasıl geçtiğini anlamadık hatta bize süre azmış gibi geldi bir baktık ki yarım saat sürmüş zaten ve ayrıca benim prensesim yüzünü göstermedi Emine hoca uygun fotoğraf karesi yakalamak için çok uğraştı hatta 10 dk gezin çikolata ye su iç gel dedi fakat benim kız yine yüz vermedi eliyle yüzünü kapattı ☺️☺️ Cd verdi çekebildiği fotoğrafları ve rapor kağıdını verdi. Su azlığımdan son 1 içinde 4 kere kendisine muayene oldum ilgisi hiç değişmemişti

Selen01 bende emine hanımda girmiştim eşim annem ve kız kardeşim bile gelmişti hiç hayırdır ne bu kalabalık demedi yani sağolsun sandalye istedi dışarıdan hatta onlar için😂 benim oğlum bolca yüzünü gösterdi en az 20 tane yüzünün fotoğrafı var elimde çok güzel inceledi herşeyi hepimize tek tek açıkladı esprili tatlı bi hoca işinin ehli yani ben her gün olsa her gün girmem isterim detaylı ultrasona 😊 pişman olmıycağınıza emin olabilirsiniz yani, cd olarakta veriyor👍🏻

Ebruili çok rahatladım valla cimcime nazlıymış bayaa☺️ Sağlıkla gelsinler 🤗

Meeerveunal ay inşallah bizim oğlanda gösterir çikolata yiyip giriyim de belki gösterir 😂 Çok rahatladım teşekkür ederim🙏

Çok ilgili ve sempatik birisi biz çok memnun kalmıştık bebeğin bir sürü fotoğrafını verdi elimize🙂 yalnız bebeğimde böbrek genişlemesi görmüştü farklı bir perinatologa gittiğimde onun böbrek genişlemesi değil bebeğin 3.bir böbreği olduğunu söylemişti ancak Emine hnm 3.sünü görmemişti, yine de olabilir genel olarak gayet memnunduk

Selen01 muhakkak tok karnınıza gidin ve benim doktorum yüzünü görmek istiyosan bana gelmeden önce bi kutu meyve suyu iç gel der hep deneyin 😊

Sahika3 aa çok şaşırdım yani bazen tek dr la kalmamak gerek diye boşa demiyorlar. Peki bebek için ne gibi sıkıntı yaratıyormuş 🤷‍♀️

Selen01 Canım ben yaptırdım Emine Hanım çok tatlı ve pozitif bir doktor 🥰 evet rapor ve CD şeklinde veriyor. Ve çok fotoğraf veriyor size renkli olarak. Evet normal kontrol gibi eşiniz de girebiliyor,normal ultrason kontrolünde ki gibi ama renkli ve daha detaylısı 🥰 Hayırlı haberlerle gelin inşallah 🤲🏻🌸

Selen01 bana çok pahalı geldi fiyatı geçen aylarda sorduğumda 240dediler bu ay sordum 490tl dediler bende Medipol un yanında ki çamlıca görüntüleme merkezinde 280tl ye yaptırdım çok bilgili ve ilgili bir dr yaptı çok memnun kaldım dr um Elif hn.da çıkardığı rapora baktı ufak bir böbrek genişlemesi varmış ben farkedememişim takip edelim dedi

Selen01 herhangi bir sıkıntı olmuyormuş, ama böbrekte genişleme olsaydı sıkıntı oluşturma olasılığı daha yüksekti🤗