Kimyageraylon Merhaba anneler 31 haftalık hamileyim doktorum bana bebeğin kilosu 2.200 dedi Bana normal gelmişti ama çevrem az dedi haftası benden fazla olan ya da doğum yapan anneler kilosu normal midir ?
Beyzanurlina Kimyageraylon önden gidiyo heralde kuzum bizimde o haftalarda 1 hafta onden gidiyodu 31 de 2 kiloydu 39 haftalıgız 3750 gram suan yarın dogum var suniyle doktor bekletirsek 4 du geçicegı için normal dogum yapamicam die sunıye başlatcak
Grhn Kimyageraylon canım doktorunun yorumu önemli çevrendekilere bakma . Daha vaktın var son günlerde alması hızlanıyor zaten
Mehsu Beyzanurlina canım bizde 37+3 3633 ve bu hafta olursa normal olur dedi haftaya tekrar kilo ölçümüne giricez baş çevreniz ne kadar
Beyzanurlina Mehsu hiç blmıyom kuzum valla bısey demedi doktor kilo aldıgı için yarın suniyle doğumu başlatcak bakalm🙈
Elif575050 Benim 34 haftada 2000 kg dı doktor 10 gun gerode dedı ama 3 hafta gerıde olmadıgı sureve sakıncası yok dedo bakalıö cuma günü bidaha gdcez artmıs mı kılosu suan 35 haftalığım haftalık takip edicez artık