cgdmasyam Mrssumi benim bebeğim 1 aylık doğumdan beri 2 günde en fazla 3 günde bir banyo yaptırıyoruz mustelanın setini kullanıyordum bende ama önce yüzünde başladı döküntü ondan sora bütün vücuduna yayıldı ve çok kuruydu yüzü falan doktor duru suyla yıkamamızı söyledi 2 kere duru suyla yıkadım geçti her ne kadar kaliteli diye almış olsamda bize yaramadı tabi her bebekte durum farklı olabilir
ozgens Mrssumi ben kullanıyorum ama çok kurutuyor. Vücut losyonunu da aldım. Banyodan çıkınca giydirmeden onu sürüyorum kuruması geçti. Ama mustelayı bırakıcam mustela ile kuruması başladı çünkü
Mrssumi bebiiimamm doktorum mustela stelatopia verdi vücuduna süreyim diye anlamadım şampuan yazıyor krem olaraktamı kullanacağım
Sweetblonde88 Mrssumi bu yazdıgı ürünün losyonu var banyodan sonra sürülüyor. Atopik dermatit kuru kabuklanan kırmızılasan ve kasınan ciltler için. Oğlumda kullandım. Büyük ölçüde fayda gördük. Markette satılan hiç bir ürünün kullanılmaması sabun vs degmemesi gerekiyor. Gecmiş olsun
bebiiimamm Mrssumi losyon ayrı kurudu cildi dediginiz için dedim, sizinki şampuan vermiş o markanın vücut losyonu var ya da başka bimarka
Ebruili Sakın bebek yağı kullanmayın içinde tam olarak hatırlamıyorum ama petrol ile ilgili bir şey varmış, belli bir dizem seviyesinde olan su ile incelttiğin zeytinyağını kullanabilirsin. Önemli olan yağın kalitesi ☺️
Dilankenger Bebekler kilo aldıkça cildi pul pul dökülüyor ya da derisi çatlak çatlak oluyor . losyonlarla bebek yaglarıyla ya da zeytinyağıyla sürekli nemlendirmelisiniz