SuleDoruk Uykuclimon yok canım erkek. 10 yıldan sonra hasretle kız bebek bekledik ama Rabbim erkek nasip etti. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏
MervenurEC Ben beşik için yatak almayı düşünmüyorum ilk zamanlar reflü yatağı alıp onu koyarım diyorum, bide bebek yorganı nı da ilk zamanlar kullanamıyorlar mış onun yerine battaniye örtsem ev zaten kombili kızlar sizler ne düşünüyorsunuz ?
Zeynoo21 Deletedmom315 Bebeğe alınacaklar 4 tane zıbın 4 tane çoraplı tulup sakın 0.3 ay alma 3,6 alın çünkü hemen bebekler büyüyor çıt çıtlı atle 5 6 adet ben ip askılı aldım muslin battaniye alın 2 tane bır tane bebek ıcın battanıye çorap alın kendım ıcınde doğuma gıderken bır takım esortman bır takım doğumdan sonra rahat bır elbıse sabahlık tarzı göğüs kremı lansinoh hasta bezi 3 tane yeterli makyaj çantası çorap alın oyle yanı yanı fazla esya almayın hastaneye çoğu gerı donuyor😃 ben bır küçük valiz hazırladım her bırınden bır parça kullandım gerısı hepsi eve 😄
Tugbardm Deletedmom315 anne yanı beşik bebek arabası oto koltuğu küvet seti ateş ölçer tarak seti tırnak makası törpüsü burun aspiratörü 10 lu hastane çıkışı 5 li 3 takım 0-3 ay 3-4 tulum uzun kollu kısa kollu zıbınlar hırka Mont 2 müslin battaniye 2 penye battaniye 2 örgü battaniye beşiğine yatak yorgan çok kalın bir battaniye yere sermeye kalın bi battaniye yada oyun halısı baby nest puset örtüsü bel desteği alt açma örtüsü emzirme örtüsü yatağı için iki nevresim takımı 1 ve 2 numara bir paket bez ıslak mendil şampuan pişik kremi biberon emzik kundak iki tane şapka eldiven çorap önlük patikli alt Oyuncak ağız mendili 20 adet lohusa pedi/külodu hastanede giymeye gecelik pijama terlik Göğüs ucu kremi ve pedi
Tugbardm Deletedmom315 anne yanı beşik bebek arabası oto koltuğu küvet seti ateş ölçer tarak seti tırnak makası törpüsü burun aspiratörü 10 lu hastane çıkışı 5 li 3 takım 0-3 ay 3-4 tulum uzun kollu kısa kollu zıbınlar hırka Mont 2 müslin battaniye 2 penye battaniye 2 örgü battaniye beşiğine yatak yorgan çok kalın bir battaniye yere sermeye kalın bi battaniye yada oyun halısı baby nest puset örtüsü bel desteği alt açma örtüsü emzirme örtüsü yatağı için iki nevresim takımı 1 ve 2 numara bir paket bez ıslak mendil şampuan pişik kremi biberon emzik kundak iki tane şapka eldiven çorap önlük patikli alt Oyuncak ağız mendili 20 adet lohusa pedi/külodu hastanede giymeye gecelik pijama terlik Göğüs ucu kremi ve pedi