Zizinemm Funda_karabas kızları hemen nasıl anliyorlar ki 16 ya kadar cinsiyet olusumi devam etmiyor mu
Faray Zizinemm benim doktorum 14. haftada belli olmaz bu haftalarda ben üfüreyim dedi eğlence amaçlı..
Funda_karabas Zizinemm benin kız hemen kendini gosterdi devlette hemen söylemiyorlar özelde söyleniyor
Ask_H Mehtapkrcbn 11+4 de kız dedi en 16. Haftada gittik yine değişmedi kız dedi cuma kontolümüz var organ taraması yapalıcak o zamanda kesinleşir sanırım daha net belli olur herşey ❤️🤲🏻🧿sağlıkla gelsin yeter ki kız erkek hiç değişmez bizim için
EbruIrmakAhmet Mehtapkrcbn 12+3 te öğrendim bende kız dedi bakalım iki hafta sonra tekrar gidicem netleşicek 😊
juliet Mehtapkrcbn 17. Haftadayım geçen gün gittin kontrole kıza benziyo ama arada kordon var emin değilim dedi 😀
Tgb2310 Mehtapkrcbn 14+0 da öğrendik ama şuan 16+0 ız ve henüz teyit etmedik 3hf sonra anca teyit etcez inş doğrudur🙏
miyendizhanim Selen01 kız mı erkek mi peki 🤗 ben ikili taramaya haftaya gitcem 11+ oluyor. Öğreniriz bizde inşallah
Selen01 miyendizhanim erkek ☺️ Doktorlar genelde 14 den önce pek demeyi tercih etmiyolar ama tesadüf gittiğim dr yanılmam ben erkek demişti 10. Haftada 😀 umarım sizde öğrenirsiniz 🙋🏼♀️