Pircu 1 buçuk saat boyunca durmaksızın devamlı kasılma ve sonrasında bu kasılmanın aralıklara düşmesi doğumun belirtisi midir? Sancı yok sadece kasılma var. Herhangi bi mukus akıntısı da yok 🤷🏼♀️
Gulfem07 Pircu haftanızı da belirtseniz iyi olur.Ben doktoruma sordum mesela dedim benim sabah üst üste 6 kere oldu kısa aralıklarla ama öğleden sonra hiç olmadı akşam 1 2 kere oldu dedim böyle olursada sıkıntı değil dedi.
bebiiimamm Pircu adet ağrısı gibi karnınıza ağrılar girip aralıklar da düzenli kısalmaya başlaması belirti deme k yani başka hiç bi belirti olmayabilir anlarsınız ağrıdan normalde olmuyor çünkü o
Mervezumra123 Canım sancı farklı bişey zaten hissedersin onu sadece kasılma yeterli değil diye biliyorum kaç haftalık
Pircu Gulfem07 37+3 haftalık olduk. 1 buçuk saat içinde 35 kere kasılma oldu. 2 dakikaya bir , 3 yada 5 dakikaya bir devamlı oldu
Pircu Gulfem07 önceden de olurdu ama böyle sık değildi, dedğiniz gibi gün içinde 3 yada 5kere ancak olurdu
Pircu Gulfem07 saat 7den bu yana duruldu sıklığı. Yarın randevum var, olmazsa yarın bi söyleyim Bian doğurcam artık diye sevinmiştim ne yalan söyleyim