Hanos Kızlar bebek boyu 49.8 Cm kilosu 2.389 gr doktorum sürekli zayıf bu bebek diyo 35+2 deyim kilo almıyor bebeğim ne yediysem fayda etmedi nasıl bebeğime kilo aldiricam sizce çok zayıf mi boyu da kisaymis galiba ne yapcagimi bilemedim kafayı yicem 😟
Kadriye-melek1 Hanos benimde bebeğim o haftada bi hafta hiç kilo almamıştı ben hamur işine yüklendim pasta pogaca börek süt yoğurt bide tatlı yedim 10 günde yarım kilo aldı şimdi canm
tugrakubra_1 Hanos kesinlikle doktor değiştirin bebeğiniz neredeyse 50 cm ve daha 35. haftada nasıl kısa oluyor boyu anlamadım hatta uzun bile boyu. 39.hafta doğan çocuk 50 cm doğuyor doktorunuz hep 3500-4000 gr bebek doğurtmuş demek ki çok saçma dinlemeyin
gulkara Hanos 35 haftada gayet iyi gibi geldi bana. Bebekler zaten 49 50 cm doğmuyor mu. Gereksiz yere canınızı sıkmış, bence dinlemeyin Dr. unuzu gayet iyi duruyor inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🌸
Hanos Kadriye-melek1 kilo almaktan korkmuyorum aslında hiç kismiyorum da bogazimdan neden kilo almıyor anlamadim
Hanos Seymabebgm her şeyi yiyorum aslında kismiyorum dà sağa fazla yicem artık saat başı acikiyorum da aslında
Hanos tugrakubra_1 boyu bencede iyi gibi internette baktım baya bir haftasına göre kilosu da iyi gibi geldi bana 2.300- 2500 arası yazıyor her gittiğim de 100 gr eksik diyo 😅 yiyorum yiyorum almıyor çocuk boyuna mi gidiyor anlamadim
Swminc Benim bebegim 36 +1 de 49 cm di kilosu 2530 du bence boyu gayet iyi 48 cm dogum yapanlar var neye gore kisa dedi ki🤷♀️ kilosu da evet benim bebegim gibi zayif ama son haftalarda zaten en cok kg aliyorlar bence kendini uzersen bebegini de etkilersim lutfen stres yapma canim bence normal gozukuyor🙌
yesim59 Hanos benimde 35. Hafta bebeğim 2100 gr dı doktorum az olduğunu söylemişti özellikle yoğurt, muz, ceviz, pekmez, kabak çekirdeği ve hurma çok yedim 36+4 te bebeğim 2700 gr olmuştu
Umutlubirkadin yesim59 bir şey sorabilir miyim ? Bende bebeğimimin kilo alması için pekmez tüketiyorum da siz ne kadar yiyorsunuz bir günde ? Ben iki üç kaşık anca yiyebiliyorum 😶
Tgcckir yesim59 ben 35+4 2300 kg doktor 1 hafta geriden geliyor 2500 olması gerekirdi bu haftalarda dedi. Siz nasıl kilo aldırdınız. Yediğiniz şeylerden günde ne kadar yediniz.? Hurma ne kadar yediniz? Günde kaç kere?
Esrala 34de hiç kilo almadı bebeğim muz yedim ballı süt yoğurt yiyemiyordum zorla yedim bi haftada yarım kilo aldı 2800 olmuş
Hanos Esrala muz dokunuyor bana kabizlik yaptı ama yoğurt peynir süt bal pekmez yumurta yiyorum hem de her gün aciktikca ceviz fındık falan da yiyorum
Kadriye-melek1 Hanos korkma bir hafta benim ki hiç kilo almadı 34 35 arası şimdi 37 olcaz yarım kilo aldı 10 günde alır kendini hiç kasma ister istemez insan düşünüyor ama tabi
FulyAtik Hanos bizde 37 +2 uiz benim kizimda kilo almiyor canını sıkma ablasıda 40+1de 2720 gr dogdu dogduktan sonra cok cabuk buyuyorlar
Betulyavuz Hanos boyu gayet iyi ben 36 haftalık gebeyim boyu 47 cm kilosu 2900 normal dedi . Biraz daha güzel beslenmeye bak inşAllah kilo alır toparlarda. Benimde küçüktü 3 güne yarım kilo aldı bebegim muz kaşar peyniri tatlı bal yedim