Marinedeniz Ozellikle bir haftasi var mi bu asinin acaba ? Ben 16+4 haftaligim ama doktor henuz bahsetmedi bugun kontrole gittgimde sorucaktim heyecandan gene unuttum :p
Marinedeniz busraa_01 Fdm doktor da bahseder bana degil mi 21. Haftada detayli ultrason icin cagirdi normalde ama hic bahsetmedi asidan
Marinedeniz Hiranurhilal gittigniz hastanede mi vuruldunuz peki yoksa saglik ocagina gidip direk vuruldunuz mu
busraa_01 Marinedeniz canım sağlık ocağı takip ediyor zaten bana ebe söylemişti bide sağlık ocağı doktorumda 20 haftada gel aşı için demişti.Bazen hatta sağlık ocağı arıyor çağırıyor bana ebe aramayı unutursam sen gel unutma dedi bende o aramadan gitmiştim sende 20 haftalık olunca gidersin sağlık ocağına😊
Fdm Marinedeniz beni sağlık ocağından aradılar. Doktorunuza danışın istiyorsa yaptırın dedi ebe. Ben öyle olmuştum bildiğim kadarıyla hastane yapmıyor
Hiranurhilal Marinedeniz ben saglik ocaginda vuruldum canm zaten orda gebelik takibin vardir sana tarih vermedilermi
Marinedeniz busraa_01 beni hamileligin ilk basinda saglik ocagindan bir kez aradilar canim bidaha da kimse aramadi :p acaba gidip sorsam mi ki ben de ya da direk 20. Haftada mi gtsem
kartanesi26 busraa_01 canim bende dün oldumda agri var vede şişmiş sendede oyle oldumu sisince korktum agri neyse de
sinifcianne Gebeliktede yeniden oluyor muyuz bu aşıyı? 2018 yılında oldum 2020 de tekrar olacak mıyım acaba?
Anasinifci Marinedeniz 18. Hafta da vuruldum. Hemşire dedi ki bebeği hissediyor musun ben de evet bir haftadır hissediyorum dedim. O zaman aşını yapıyoruz dedi. Hissetmiyorum deseydim 20de yapacaklardı.
Marinedeniz Anasinifci 20. Hafta ortalama sanirim gtme zamani bebegi hissedince vurduklarini ilk kez duydum ama
Evrmpk Marinedeniz normalde sağlık ocağının belli aralıklarla sizinle iletişime geçmesi ve takibinizi yapmaları gerekiyor beni arıyorlar mesela.siz kayıtlı olduğunuz sağlık ocağıyla iletişime geçin bence
Denizinci Benim ilk doz 17+2 de vuruldu. Sağlık ocağı 2. Dozu 1 ay sonra dedi 21 hafta olacağız o zaman . Bu arada aşıdan sonra 2 gün kolumu kullanamadım. Bugün biraz biraz kullanabiliyorum.
Marinedeniz Denizinci evet agir bir asiymis sanirim canim bn de oyle duydum hastanede doktorunuz size soyleyince mi gttiniz yoksa saglik ocagiyla baglantiya gecerek mi gttiniz