Htczfr Magnezyuma başladığımdan beri bacak ağrılarım bel ağrılarım azaldı ama 4 haftada 3 kilo alıyordum 25 inci haftadan beri sabit gidiyordu şimdi 3 hafta dolmadan aldım 3 kiloyu zaten kilolarla başım dertte kilolu hamile kaldım şuan 33+3 um 18 kilo aldım zayıflar çok kilolular az alır derler ama bence hiçte öyle değil.😔😔😔
ZeynepKara Htczfr bende magnezyum kullanıyorum ama kilo alımı ondan değil bence hem bebek büyüyo hemde daha çok yemeye başlıyoruz
EsraDndar Htczfr bende kullanıyorum magnezyum 10 gun oldu ve gerçekten kılo aldırıyor benım hamılelıgın ılk basından berı kılo problemım yoktu ama artık var sanırım 🤦♀️
CeylinEsila Htczfr Tam olarak öylemi bilemem ama bende kilo alımı olmadı. Hamileliğimin 13. Haftasından itibaren kullanıyorum. 33 haftalığız şuan ve toplamda 6 kilo aldım.
Rsutluoglu Htczfr ben eklem ağrılarımı doktora bildirdim o da hemen magnezyum yazdı. 1 haftadır kullanıyorum ve sizin gibi aynı yememe rağmen kilo alıyorum. Ben de 33. Haftadayım ve yürüyüş de yapıyorum acaba denk mi geldi yoksa bebişlerimiz bi anda fazlaca mı büyüyor bilemedim😊 Eklem ağrılarım da geçmedi her sabah aynı şikayetlerim devam ediyor onun için içsem mi bıraksam mı ona da karar veremedim..
Htczfr ZeynepKara yemem aynı hatta meyveyi azalttım tatlıyı daha çok su içmeye çalışıyorum yürüyüş yapmıyordum yürüyüşe başladım 😔
Htczfr EsraDndar bilmiyorum bnde çok kararsız kaldım kullanmadigimdada belimden kalkamıyorum ayaklarımın ağrısından gece lavaboya kadar zor yürüyorum 😪
YagmurAnnesi Bende kramp giriyor diye kullaniyordum. Ve 5 ay da 7 kilo aldim ondan mi ki acaba 😑 simdi yazinca mantikli gibi geldi bana da. Cunku ben 1 hafta once biraktim magnezyumu 10 gundur kilo almamisim tesaduf mu acaba 😐
Htczfr YagmurAnnesi benimde sabitti hep aynı gidiyordu çünkü aynı yiyordum çok yediğim günün ertesi dengeliyordum ama şimdi kilo alimim hızlandı bazı şeyleri kıstım yürüyüşe başladım ama durmadı
EsraDndar Htczfr aynen bel ve kalça agrısına dayanamıyorum artık mecbur ıcıyorum ama 28 haftaya kadar 5 kılo almıstım 10 gun önce magnezyuma basladım 2 kılo aldım bende soklardayım
Adabahar Magnezyumla bir alakası olduğunu sanmıyorum canın bende 1 aydır kullanıyorum fakat öyle bir şey yaşamadım demir hapı vitamin alıyosan onlar yapabilir
Htczfr Adabahar demir hapı ve vitamini zaten kullanıyordum magnezyumu 12 gündür kullanıyorum ve böyle bir değişiklik oldu belkide sizde farklı bi etki göstermiş olabilir .
Htczfr Pcdshn zaten son gittiğimde iki kiloya yakindi büyümeye baslamistirda maşallah bende büyümeye başladım iyice 😄😄😩
Htczfr CeylinEsila birazda bünye meselesi olabilir ben kiloluyum benim almamam gerekiyor o yüzden çok takıyorum yoksa önemsemezdim bu kadar.
Htczfr Rsutluoglu bende bıraksammi dedim bi gün kullanmadım belimden kalkamadım gece dahada dikkat ediyorum ama ben magnezyum kullandığımdan beri böyleyim ona buluyorum.