Kubra_19_95_ kızlar kararsız kaldık anne yani mi daha kullanışlı sizce yoksa oyun park mi birde alıp memnun kaldığımız bi marka var mi siz neler aldınız?
Ceylane Kubra_19_95_ ben park yatak aldim daha kullanışlı. Ayrıca bebek büyüdükçe ara standi kaldirip daha asagi yatak yapılabilir ben o sekilde kullanacam.instagram uzerinde mama diye bir site var ordan aldim yataktan memnun kalınca bebek arabasinida ordan aldim. Yatak ücreti 550 tl. Bebek arabasi ve puseti takım 1100 tl ye almistim.
Brcum10 Kubra_19_95_ heyner organik ahşap anne yanı beşik aldım ben kızlar . Hem anne yanı hem beşik hem de uzun süre kullanacak. Hepsi burada dan bakın derim
NevoAda Ben mecbur oyun parkı alacağım çünkü evimde ve annemin evinde köpeklerimiz var yanlışlıkla bebişe bassınlar istemem 🙊😂 bir de biraz ilerisini düşünüyorum bebiş oyun parkında güvende olur bende rahat ederim bence 🙄
Deletedmom124 NevoAda maalesef tatlım durmuyorlar oyun parkında belli bir aya kadar yatıyor sonra ayaklanıp içinden kaçmaya başlıyorlar şimdiki çocuklar çok akıllı
NevoAda Deletedmom124 belki oyuncaklarla falan en azından ben temizlik yapana kadar masada rahat yemek yiyene kadar durur içinde diye Umut ediyorum canım 😂
Kubra_19_95_ Anasinifci görüntü olarak bende çok beğeniyorum ama saklama acısından kaldırınca koyacak yer skntisi var
Deletedmom124 Kubra_19_95_ çok güzel çok rahat ama oğlum durmadı içinde ilgisini çekmedi belirli bir aydan sonra ayaklandı yatağın üzerinde zıplamaya başladı tırmanıp içinden kaçmaya kalktı düşme açısından düşündüğüm için kaldırdım ben de
Kubra_19_95_ Ceylane benimde park besikte marka olarak en çok içime sinen bu mamma oldu biliyomusun kalitesi guzel mi canim bizde siparis etmeyi dusunuyoruz bebek arabasi nasil geldi peki
Eylulece Kubra_19_95_ İnternetten aldım canım kraftın 400 tl ye annemlere kuracağım daha dogum yapmadım ama kullanışlı geldi çanta şeklinde toplanması iyi biz gezgin bşr aile olarak işimizi göreceğini düşünüyorum