Mrvsdr zemin sert olmalıymış omurga gelişimi için bu yüzden nasıl Bir yatak konusunda fikrim yok ama sert olması gerektiğini biliyorum.

Mrvsdr benim
    besigin icinde kendinden yatak var sert ama annem üşümesin diye yünden yatak yorgan yastık yaptı yarin İnşAllah onları getirecek beşiğimizin icine koyucaz hem daha sağlıklı olur diye düşünüyoruz 😇

glnzk malesef benm beşiğin içinde yatak yokk sünger yatak alıp altına yün yorgan mı yapsak acaba biz de, sizin beşiğin içinde ki yatak nasıl birşey acaba

Mrvsdr bebek yataklarının sert olması gerek omurga gelişimi için sünger yataklarda omurganın dik durma ihtimali yok ilerde kamburluk sorunu olabilir 🙂 çok bebek yatağı satmıştım ordan biliyorum 😃

Mrvsdr
        Güzel bir soru sormuşsun hiç aklıma gelmedi, düşünmemişim. Sünger terletir omurga desteği olmaz gibi geliyor

Canım sepet beşik tarzı bişeyse kısa süre kullanacağı için sert gri 22 veya 23 dns sünger almak daha mantıklı. Ben öyle yapacağım beşiğe göre kestireceğim. Yün pamuk silikon vs bunlar yumuşak ise bebek için tehlikeli boğulma durumlarından dolayı bilginiz olsun.

Yarı ortopedik yatak alın diyorlar. Ben bayağı araştırmıştım nasıl alınmalı diye. Kağan Kocatepevar nette doktor heop onu dinliyorum o da yarı ortopedik önerince öyle satın aldim

Mrvsdr bildiğimiz sünger yataklar varya her yatakta olan onun ufağını yapmışlar bebek icin olanını oyle yani