Mevr Damla123- ben de öyleydim 20.haftadan sonra geçti o 😄 şimdi ölümüne içiyorum ama doktora sordum açık iç sıkıntı yok dedi 🤗
Damla123- Mevr sanki ömrümde ağzıma hiç çay almamış gibiyim. Bu durum hiç geçmeyecek gibi geliyor. Hatta eşim de Ya geçmezse diye tedirgin oluyor 😂 çünkü evde oda içmiyor rahatsız olmayayım diye bakalım ne olacak
Anne1_ Deletedmom2224 siyah cayın zararı yok canim.sadece kan eksikliğine neden oluyormuş dr um az tüket demişti ama bebeğe filan bi zararı yokmuş yani
EbruIrmakAhmet Arzu_54 ben içiyorum valla çay akşamları ya 😒 limonlu içince faydası bile varmış hatta ama hiç sevmiyorum limonlu çay
Mevr Damla123- ayy ben de öyleydim yaa çok severim çayı resmen üzülüyordum ama geçiyor bacım eşine de söyle merak etmesin 😄😄 geçmeyen varmış ama onlar da doğumdan sonra içmeye başlamışlar yani çaysız asla 😄😄
07052019 Deletedmom2224 siyah çay demir emilimini azaltıp kansızlığa sebep olabiliyor. O yüzden gebelikte kısıtlı ve açık çay verir doktorlar. Bana sadece günde 1 bardak izin vermişti
Emin_e Arzu_54 ben ilk 3 ay gunde 2/3 bardak acik iciyordum ama sonra normal devam ediyorum açık iciyorum sadece.. ihlamur gunde bir tane icebilirsiniz ama bitki caylarinin cogu gebelikte düşük riskine sebep oluyor