aslicoban eşimin yakın zamanda doğum günü bebeğimizin cinsiyetini öğrenmedik öğrendikten sonra birşeyler hazırlamak istiyorum ama değişik fikir arıyorum yardımcı olursanız sevinirimmm
Gizemabc aslicoban ayh benim de cok zorlandigim bir konu🤦🏽♀️ Ama soyle bir cozum buldum haftaya sali 17 aralik esimin dogum gunu ve o gune sezaryen gunu aldik🥰 Artik dogum gunlerinde cocuk dogurdum sana, baska hediyeye gerek yok diyecegim😅
_zehra_ aslicoban cinsiyetin renginde pasta yapabilirsiniz . Dışı çikolatalı olsun ama kesince anlasin😁
[silindi] Ben de burda bekliyim benim eşimin de doğum günü yaklaştı cinsiyet öğrenip sürpriz yapmak istiyorum ama orjinal bi fikir bulamadım 🙈
aslicoban [silindi] bnde öyle düşünüyordum doğum gününden 10 gün önce kontrolüm :) ama her kontrole beraber gidiyrz bakalım 1 ay var bu zaman içerisinde değişik fikir bulurum inşallah :)
[silindi] aslicoban doğum gününden bi kaç gün önce arkadaşımla buluşacağımı söyleyip o şekilde gidicem doktora ki yalan değil arkadaşım da yanımda gelcek😅 ama korkuyorum ya öğrenemezsem cinsiyeti 🙈