EbruColak Ayse_58 çoğunlukla 0-3 ay yazmışsınız ama bazılarını 3-6 ay almaya da dikkat edin hemen büyüyorlar benim gördüğüm kadarıyla 🙂 sonradan ne giydirecegim sıkıntısı yaşamayın
HaticeNehir Ayse_58 yumuşatıcı bebek kıyafetlerinde kullanılmaz DİE duydum Bn almadım cnm sadece sıvı bebek deterjanı aldım
Ayse_58 rabiaa_ oğlumun küveti duruyor bida almıcam canım ama file yazmayı unutmuşum hatırlatmış oldun :)
Mstiskaya Hastahaneye almak için bebek bezi ve sizin için de ped ya da depend emici kilot, hastahane terliği
Edanurdg Bence 3-6 ay kıyafetlerden de al detaya girecek olursak uyku seti nevresim takımı küvet küvet filesi yelek hırka önlük şapka aklıma gelenler bunlar şimdilik
Ayse_58 Edanurdg sağol canım küvet var oğlumun nevresimde küçük beşiğimizin içinde takımı var gerek duymadım oğlumdan kalanları kullanabileceklerimden almayı düşünmüyorum
Edanurdg Evet yumuşatıcı kullanmamanızı tavsiye ederim güzel koksun diye bebişlerimizin cildini riske atmaya gerek yok en güzeli rendelenmiş beyaz sabun ayrıca tırnak makası fırça burun aspiratörü için bakım setleri satılıyor tek tek almak daha pahalıya geliyor