6714431 Bugün kontrolüm var di 69 kilo ilr hamile kaldım düşük.tehlikem var diye hep yattım bugün bir tartıldım 85 olmuşum .anammm dedim doğuma kadar 100 olmam inşallah 🤔🤔
Nevinnn 6714431 bebiş sağlıklı olsunda kilo verirsin canım takılma herşey bebişler için kaç haftaliksin 👼 moralini bozma
6714431 Asmen aynen 3 ay sadece tuvalet ve yemek için kalktım .doktorum.frenle çok almışsın.dedi diyete basladik
Halime1652 ArzuK bende 59 la kaldım suan 74,5 um Mart basında nasıpse doğum 27 haftanın ıcındeyım yalnız degılsın cnm 👍🏻
mehtap_xxx ArzuK oh be valla kendim gibileri görünce rahatlıyorum. yok instagramda filan yazıyorlar 28. haftadayım 5 kilo aldım diye. sinir oluyorum
Fdm Ben de 64le hamile kaldım 72 olmuşum herkes moralimi bozuyor. Diyetisyene gitcem artık. Yesem içim yanmayacak. Top gibi göbek çıktı napabilirm 🤬
2cocukluana_ Fdm gerizekalı Olan çok ben de 65le kaldım şuan 73 geliyorum 27 haftaligim hamileyim ben ya öküz gibi yesem de laf edemezsin kilo almışsın Yemene dikkat et bilmem ne aç kalcam sinirime ama çocuğumu düşünüyorum böyle insanlari bogasim geliyo
Asmen 6714431 yok daha doğurmadim kızz🐣 26+5haftaligim ilk aylrda 5 kilo verdim zaten zayiftim 50 kiloydum
Happyprincess 1.56 boy 69 kiloyla hamile kaldım. Şuan 74 falanım 75 de olmadıysam 😂😂 Her yerim top gibi hayal edin.