Deniz14 Semide00000 küçük cılız tekmelerdi elimi koyduğumda da hissediyodum kasıklarımda hissediyoduö genelde uzanırken ve bacaklarımı kendime çekip oturduğumda hissediyordum hatta dışarıdan bakıldığında da çıplak karnıma belli oluyodu baya baya tabi şimdi 28+5 olduk köşe kapmaca oynuyoruz 😂
Semide00000 Deniz14 ay çok güzel inşaAllah bende çabukca hiss ederim teşekkürler bilginize göre abla😍
_TazeAnne_ Deniz14 ne hos👼 normalde erkek cocuk erken hissedilir diye duymustum onun icin sordum. Demek ki sizin kiz masallah hareketli olacak😇
Snur94 _TazeAnne_ bende 17 de belli belirsiz hissettim ama doktor daha erken diyor sizce bebek hareketimiydi o
_TazeAnne_ Snur94 ben de hep kararsiz kaliyordum acaba bebek hareketi miydi diye. Ama gercek bebek hareketi bambaskaymis👼 daha once hissedilmeyen karnin derisine daha yakin bir hareket.
_TazeAnne_ Snur94 evet evet olabilir oyle bisey duymustum. Ama asil hareket segirme gibi dgl baya hissediyorsunuz ayagiyla değdiğini😇
Dilekiscn _TazeAnne_ ilk hamileliginse normal bende 18de hissettim😁suan 29.haftadayız yeeinde durmayan kıpır kıpır her hareketine deliriyorum😍😍
_TazeAnne_ Dilekiscn yaa ne hoş😍 gun icinde cok hissedemiyorum. Aksam da oyle. Sabah saatlerinde sirt ustu yatarken tam anlamiyla bebisim oldugunu anliyorum👼
OglusumuBeklerken _TazeAnne_ 32+4 canm😇 baya baya belli artik ama 23ten beri videoda gözüküyor 😍😍 cekip cekip esime gonderiyorum oglun durmuyo yine diyorum hosuna gidiyo😂😂😂 aferin benim ogluma diyo😂
_TazeAnne_ OglusumuBeklerken cok guzel bir hismis ama❤ benim henuz cok seyrek sabahlari net hissediyorum iki gündür. Ama her ani ayri gzl bir duygu. Benim de erkek bu arada👼
_TazeAnne_ Efebilal Allah miniklerimizi kucagimiza almayi da nasip etsin. Her ani cok hosmus gerçekten❤
_TazeAnne_ EdaNur01 etrafimda cok arkadasim var bence merak etme. 26.haftada bir arkadasim ve hala hissetmemis. Cinsiyeti belli mi?
Snur94 _TazeAnne_ bazen sanki derime içerden bi yumru oturmuş gibi oluyor Hatta o kısımda pantolonum toplandı kaldı sanmıştım öyle bi dayanma oluyor tam göbek deligimin Altında acaba o mu hareket diye düşündüm genelde yatarken oluyor yoruldugumda falan
Sevde123 _TazeAnne_ 16 da segirmeleri hissettim ama emin olamıyordum belki bağırsak hareketleri filandır diyordum 😊 çok çok hareketli bi bebek zaten 11 haftalıkken ultrasonda da aşırı hareketliydi maşallahı var yani😊 Kızım olacak insallah
EdaNur01 _TazeAnne_ belli kuzum prenses olacak ❤ ama artık dayanamıyorum ya hiç bir hareket Yok doktor sağlıklı takma kafana diyor ama takmamak elde değil
Demir 15 in sonunda hissettim çok minik minikti şimdi 17 haftalığım çok daha net ben buradayım diyor🤗Dün usg muaynesindeyken bile hissettiğimde doktor bak kıpır kıpır oynamaya başladı dedi.♥