Adin Merhabalar bu sabah dört aylık oldukve sabah çok şiddetli gaz sıkışması yaşadım başka bir şey sanıp korktum hatta yaşayan var mı aranızda belirtileri neler batmalarla birlikte sancım oldu benim
Poncik77 Adin of benim kaç aydır var ölüyorum ağrıdan su bile dokunuyor gaviscon biraz işe yarıyor denemelisin
SnmTt Adin ben 5 gün yataktan kalkamadım o ağrılardan ne yaptıysam olmadı. Tek çareyi rezene de buldum. Her gün düzenli bi bardak içiyorum geçirdi🙏🏽
masalsii Adin o sancılar geçmiyor heralde😂 Sabahtan beri karnım taş gibi aslında tuvaletede cıkıyorum ama bu gaz sancısı sürekli oluyor
tugcebyl Adin ben de dört aylığım şiddetli gaz sancıları bende de başladı bu aylarda normal demek ki hep karnım ağrıyor 🤭
turker_meryem_yavuz Bende yaşadım canım o sancıları inan katlanılacak gibi değil ama ben humana nın rezene çayını kullandım gaz sancıları için önermişti doktorum tavsiye ederim rahatlatıyor baya.
bebegineasikanne 4-5 ayda oluyor sanırsam bende çok sancılıydı o dönemler humana nın rezene çayını kullandım hafifledim baya valla. Umarım sana da fayda eder.