Egulii Gebelikten öncede balik sevmeyen biriyim ve hala daha balik sevemiyorm yiyemiyorm. Doktor her muayenede balik sut yoğurt tuketiyo musun diye soruyor. Insan hamileyken vebal altina girdiğini hissdiyor ama elimde degil 😥😐 Benim gibi yiyemeyen varmi acaba veya yerine baska ne tuketebilirim? Not: 21 haftaligiz😇
Thesra Egulii Balığı çok seven bir insan değilim hatta yediğimde çok mutsuz oluyorum hamileykende taş çatlasın 2 3 kere zorla yemişimdir sonra baktım olucak gibi değil doktora söyledim ben balık yemek istemiyorum kendimi mutlu hissetmiyorum yerkeb dedim😂😂oda bana omega hapı verdi mutlu mutlu hergün içtim onu canım sende balık hapı içebilirsin
Kizimveoglumm Egulii bende kırmızı et yiyemiyorum ama kıyma halinde yiyorum ssdece kus başı şekilden kavurma tarzında yiyemiyorum balık ve geri kalan herşeyi yiyorum 😊😊 üzm kendini doktorun balık yağı verebilir yiyemedigini söylersin kendini strese sokma 😍
Heather Egulii balık yiyemezsen balık yağı veririz demişti bizim doktorumuz. Bende sevmem balık ama çok çiğnemeden tüketebiliyorum yinede. Ceviz yemeyi ihmal etmeyin bu arada😊
Gunesimveben Yiyebilsen yersin zaten senin çocuğunu senden daha fazla dusunen biri olabilrmi hic. Doktora durumunu izah et ya balik yagi versin yada seni boyle strese sokmasin.gebelikte streste sıkıntı çünkü. Bnm doktorum baslarda balik yiyemedigim zamanlarda söylediğimde yuzyillardir analarimiz omega3 takibimi yapıyordu bagda bahcede tarlada gariban analar ne zeki evlatlar dogurmus saglikli beslen onmli oln bu demisti
Seftali @Egulii vallah et balık tüketmeyen bir anne adayayım. 23 haftalığım ve et bir kez zorla yemeye kalktım istifta ettim saatlerce karnım acıdı. Balık 2 kez zorladım kendimi aynı şeyi yaşadım. Zorlama kendini dedi doktorum proteini baklagillerden al. Ne analar var bulamayıp alamayıp yiyemiyor ne varsa onu yiyor ne çocuklar doğuruyor kendi kendine psikolojik baskı yapma stres olma dedi. Süt yoğurt peynir yumurta ye dedi. Sende konuş doktorun ile vejeteryan anneler de var yani dünya üzerinde 😊 Eş değer hangi besinler var onları çıkar internetten onları tüket mesela, hiçte sıkıntı yapma 😄
Siluart Seftali Ben vejeteryanım doktorum gayet iyi olduğunu söyledi bebeğin. Ki ben peynir ve yumurta da yiyemiyorum. Balık yemediğim için balık yağı kapsülü kullanıyorum. Ama itiraf edeyim vitaminsiz bir insanım. Ben de bol bol yeşillik ve ayva yiyorum tarhana çorbası içiyorum severek. Alternatifleri kullanılıyorum yani 🙂)
OglusumuBeklerken Ben oldumu yiyorumda herzaman tuketmiyodum haftada bi ye demisti doktorum ama yemiyodum soyledim balık yağı verdi. İsteyebilirsin doktorundan hap olanlarından anlaşılmıyo tadı😊
Egulii Herkese cok tesekkur ederm doktorumla birdahaki ay gorusucem bende muhtemelen omega takviyesi alirim cnku hic yiyemiyorm 😇 tabikde benim cocugumu benden daha iyi kmse dusunemez ama zorla tiksinerek de bisey yenemez 🤗 herkese saglikli haftalar 😍😗
Merveozdemir Egulii balıkla eş değer omega 3 içeren en yüksek besin kaynağı ceviz hergün onu tüketmeye çalışın
Burcuugur Egulii ben her gün balık olsa yerdim şimdi en iğrendirin şey bende yiyemiyorum zaten et hiç tüketmiyorum doktorum kendini zorlayıp iğrendirme dedi bende üzülüyorum doğunca kızımı et yemeğe alıştıracağım çok haksızlık ediyorum 😟
kubik somonu firinda yapmayi deneyin,bende baliktan tiksinmistim bununla astim bu durumu,kokusu hic olmuoyor ve balik yedigimi anlamiyorum, hem icindeki degerleri de diger baliklara gore yuksek
Seftali @Siluart işte arkadaşa bir örneksiniz siz. Onu yemelisin bunu yemelisin zorla mecburen diye diye bunaltiliyor insanlar. Herkes yiyebildigini yer zaten. Ki ısrarla söylüyorum yokluk zamanında ne çocuklar gelmiş dünyaya 😊 ne bulursa onunla besleniyormuş insanlar 😊
Siluart Seftali Annem hep biz onu bunu bilmezdik ne geldiyse ne bulduysak onu yerdik köy yerinde. Üstelik ben ikizim 3.650 gram doğmuşum. Yanımda bir de kız kardeşim var nasıl kilo almışsa artık ikimize de 🙂 bol bol yeşillik meyve yiyin hamişler sıkıntı etmeyin kendinize stres yememekten çok daha kötü. Az yiyin ama yiyin 🙂 sevgiler herkese 🤰🌸❤
Homozigotmutant Egulii haftada bir kaç gün hamilelere özel balık yağı hapından kullanabilirsin ( ocian mumy)