Minik-mucizem123 Hamileyken Nası bu kadar fazla yemek yapabiliyorsunuz masallah ya imrendim kimisi üç çeşit yapıp yanına kek demiş ben yumurtayı kırmaya tiksiniyorum suan 😢😢
Zeyk Minik-mucizem123 canım o dönemler geçiyor ben 16.haftaya kadar herşeyden tiksindim. Evimden mutfagimdan eşim dahil herşeyden. Ama şimdi öyle degilim. Geçecek seninde 😅
Zeyk Kizkalesi ya çok zormuş bacim valla kolaylıklar versin Allah 😅 eşimin önüne cig patates koysam yer çok şükür bende iki kişiyiz diye hep az yemek yaparım ama baklagiller bazen kaçıyor e şimdi yemek varken de yapamam yazık çöpe mi atalım 😬😅😅
Kizkalesi Zeyk benimki herşeye laf eder birgün şu sofraya söylenmeden gel diyorum 😂sözde yapma yorma kendini diyor da valla hiç basit yemek önüne koymadım hep uğraştırcı çeşit çeşit yemek yapıyorum makarnayı ayda bir ya yaparım ya yapmam, kızartma türü şeyler de yemez. Yani herşeye diyecek Bi lafı var valla bazen çekemiyorum kalk git sofradan diyorum da yiyo genede 😂
Minik-mucizem123 Zeyk allahım insalalh ya valla dediğin gibi eşimden bile tiksiniyorum Allahım affetsin nefes alışı bile batıyor resmen 😔😔 15 e giriyorum daha geçmek bilmedi 😔
Bsecill Ezgi05 ay benimkide bulgur delisi neymiş prinç sağlıklı değilmiş bulgur sağlıklıymış. Bazen diyorum şu yemeğin yanına prinç yapıcam yok bulgur yap yada ikimize ayrı ayrı yap diyor 😡 olduuu
Ezgi05 Bsecill aynı şeyi bende eşime diyorum bulgur daha sağlıklı bulgur yiyelim diye bide haşlanarak yapılan bir bulgur pilavı var yağı az olduğundan daha rahat yiyorum ve bulguru daha çok seviyorum ama oda pirinç delisi sonra kilo aldım diye mızmızlanıyor😄
_zehra_ Benimde eşim yemek seçmez ama çocuklar mızmızlanır. Onlara da kesinlikle ayrı bişey yapmam evin kuralı ne pişerse o yenecek .ayrım yapilmayacak😁 bu akşam da yeşil mercimek ve yoğurtlu fellah köftesi yaptım
Cyln_21 Eşim o kadar seçici ya tamam yemek seçiyorsun da bari bugün bunu pişer deki banada fikir olsun,yok.akşam gelir karnıbahar olmasın, balık olmasın,kuru fasulye olmasın peki ne olsun yavrum keşke önüne sadece ekmek koyup yiyen kocalardan olsaydı 😭
Ezgi05 Cyln_21 ayy tek ben değilmişim ya ne yemek istiyorsan söyle yapıyım diyorum fark etmez diyor hamile olduğumdan canım sebze çekiyor yapıyorum bunu mu yaptın ben tadını sevmiyorum diyor 😄 ee şunu yap de onu yapıyım
Kizkalesi Cyln_21 ayy benimki de öyle sorarım naparsam yap der, yaptım mı bu ne şimdi ben bunu yemem yok şöyle yok böyle 😐
Bsecill Ezgi05 prinç lezzetli ama faydası yok cidden ama hep bulgurda olmaz pirinçte 😞 Bizde herşey fazla sağlıklı ben artık bundanda sıkıldım dediğin gibi pilav az yağlı hamur işi kızartma çok çok çok nadir
Cyln_21 Ezgi05 aynen öyle geçen karnıbahar yaptım yanına salata eve gelmiş diyo bu ne buda yemek mi yemem ben bunu çok zor çok
Ezgi05 Kizkalesi o gün kendime brokoli yaptım onada pilav üstü kavurma yaptım az yapmama rağmen yiyemedi çöpe gitti dedim bir daha ayrı yemek yok ziyan oluyor ben hamileyim ne yaparsam o beğenmezsen annene git orda ye gel dedim 😄😄
Emin_e Kac dkdir burda kolay bir fikir bulayim diye dolandim, simdi patates hasliyorum yemekte patates salatasi var:) bugun hic yemek yapasim yok yoruluyorum hastane arkasi temizlik derken
Nevinnn Ben yayla çorbası ıspanak salçalı spagetti yaptım artık insan kafayı yiyo hergun ne pişirdim diye dün pazara gittim sadece ıspanak aldım sebzelerden geldim yemeklik almaya gitmiştim ama artık sebzelerden de sıkıldım 😅😅 Cyln_21
Deletedmom0041 Kizkalesi 4 ay oldu doğum yapalı gaz problemi yok ama bebeğim kabız. Eşim de bağırsak problemi var uzun zamandır yasak ona. 40 yılda bir pişerdi doğum yaptığımdan beri pisirmiyorym
Kizkalesi Deletedmom0041 bebeğin küçük senin yememen lazım doğru, bi çay var kimyonla yapılıyor ablam da 2 aylık bebeğine veriyor bir çay kaşığı arada. Çok etkili diyordu araştırıp dene istersen