Krds7551 Merhaba arkadaslar odam kucuk oldugu icin bambu sepet besiklerden dusunuyordum fakat bebegin cok yatamayacagini diyorlar ilk cocugum bi tecrubem yok fikirlerinizi alabilirmiyim sizlerin tercihleri neler oldu ? Tesşekkurler 🤗
Hazalgolbasi Krds7551 benimde odam kucuk oldugu icin sepet besik aldim canim. Hemde cok begenip heves ettigim birseydi sığana kadar yatsin bakalim sonrasinda nuna park yatagi dusunuyorum
ekara Krds7551 sepet beşiklerden çoğu kişi memnun kalmıyor. Hem yer değiştirince zor hem bebek yatmayı bırakınca koyacak yer olmuyor. Genelde park yatak öneriliyor hem seyahat olursa götürebiliyosun hem de kullanmayınca bazaya falan kaldırıyosun hem de uzun süre kullanılıyor
Aminee Krds7551 bem aymininin 70*130 besigini aldm.benm odamda kucuk sepet besikler bana mezar gibi gelio😂
Kucukbebegim19 Krds7551 park yatak çok kullanışlı oluyor 3-4 yaşına kadar rahat yatabilir bende park yatak aldım
Krds7551 Hazalgolbasi Benimde cok hosuma gidiyor cok sirinler ama az yatacagi icin farkli secenekler dusunmeye basladim yorumun icin cok tesekkur ederim
GokAnne Park beşiklerden alıp memnun kalan çok fazla görmedim, rahatsız bi kere. ikeanın en çok tercih edilen bi beşiği var onu öneririm sana, altında yanında ıvır zıvırı yok sadece yatak, Çıtaların bir tarafı çıkıp anne yanı beşikte olabiliyor hem
melikesultan35 Sepet beşikler çok küçük oluyor eğer bebeğiniz iri bebek olursa çok az kullanırsınız. Ben kızıma e bebekten anne yanı beşiği düşünüyorum kullananlar 1yaşa kadar kullandık diyor hem çok hafif olduğu için taşımasıda kolay olur, siz de bir bakın derim
Yasamasebebim Krds7551 biz Pierre Cardin Opale Bebek Karyolası aldık canım hoşuma gitti baya ama daha kullanmadık tabi 😇
Krds7551 Yasamasebebim evet o tarz besiklerde hosuma gudiyor hayirlusi ile kullanmak nasip olur insallah Nekadarlik suan 🤗