sevdicek Leylaerisen1 kan değerim açlık yokluga bakilmıştı gerek görülmedi ben de yiyip içtiklerime dikkat ettim gebelik boyunca fazla sekerli yememeye çalıştım. Yavrumu sağlıkla kucağıma aldım. Ama ben dayanamam tatlı çok yerim diyosan için rahat etmesi için yaptır derim
Ela3_kerem Leylaerisen1 hicbir belirtim yoktu ve zayifim çıkacağını hiç tahmin etmemistim ama cıktı bide ailemde seker hastasi yok demeyin kizlar benim hamilelik sekerim cıktı 3 hafta sonra annemin şeker hastası olduğunu öğrendik bilemiyoruz :) bence yaptirin
cbmell Leylaerisen1 endişeniz varsa benim gibi düzenli olarak açlık tokluk şekerinizi ölçüp doktorunuza gösterebilirsiniz.
NisaMomy Leylaerisen1 ben sordum çünki ben yaptırmak istemiyorum. Eğer yaptırmassan sağlık ocagında takibe alıyoruz dedi hemşire. Evde kendinde ölçebilirmişssin. Tabi herkezin kendi hür iradesi cnm. Bişi diyemem.
Berrinsoygazi Bende yaptırmadım evde kendim baktım düzenli şeker ölçüm çihazı ile normal çıkınca doktorum gerek görmedi
zelis63 Leylaerisen1 bence yaptır canm ne olacak ki en azından bir sorun varsa dikkat edersin benmde haftaya çarsamba bende yapıcam
Ygll Ben yaptırmıştım hiçte pişman değilim. Hamilelik şekeri olabiliyomuş ve şeker bebek için çok riskli bi durum