Akdenizbebisi Merhaba hanımlar 17+3 günlüğüm şuan internetten bakıyorum bazı yerlerde 3 aylık olarak gösteriyor bazı sayfalarda 4. Ayın bitişi olarak gösteriyor anlayan var mı acaba 😥
Mervemm Akdenizbebisi 4. Ayın bitisi canim bende 17+4 hamileyim bir uygulana var ondan takip ediyorum ayları günleri
Mervemm Akdenizbebisi suan 123 gündur hamileyim ve 3 gun sonra 5. Ayimdayim canim .gün gün gebelik sende indir istersen
Tgb2310 AylinKadir Deletedmom124 Ya allah aşkına son adet trihinize göre hesplayınca 21. Hf mi 4ay bitiyor 17+3 yada 4 te 4. Ay bitip 5. Ay başlıyor. 20 hf nasıl 4ay oluypranlamadm her ay 5hf mi o zmn bşr senede 60 hf mi
Akdenizbebisi doktoruma sordum bugün 20. Haftanın sonu 5. Aya giriyorsun dedi 4. Ayın başındaymışım 😔
Deletedmom124 Tgb2310 sizin hesabınız kıt sanırım doktorunuza sorun aydınlatsın sizi ben kafa yaramayacağım size anlatsam da anlamaSınız
Anasinifci Akdenizbebisi kardeşim gün sayısını hesaplasana. 17 hafta +3 gün 17 ile 7yi çarp üç ekle çıkan sonucu 1 ayı 30 gün olarak hesaplayarak bul
setenay-92 masalsii 17. Hafta bitti mi 5. Aya girilir. Diğerlerinin hesabına göre 10. Ayda doğum yapmamız gerekıyor herkes hesap yapmasın 😒