HavvaK HvvGlKrdl inş. Bolca hareket edin. Çömelip kalkın. Ben Doğuma giderken 6 katı yürüyerek indim. Açılmaları beklerken hiç yatmadım. Sürekli yürüdüm çömeldim kalktım belime sıcak su tuttum vs vs😊
HvvGlKrdl HavvaK bende ayniyim canim disarisi soguk ama evin icinde devamli oradan oraya yürüyorum.. Squat yapıyorum egiliyorum, dusa girdigimde 3 dakika falan altima sıcak su tutuyorum.. Yapmadigim sey kalmadi resmen ya 🙄
HvvGlKrdl EmineTavan Hayirlisi bu sekildeymis canimm.. Saglikla büyüt insallaahh.. Bakalim Ben yurtdisinda yasiyorum burada risk olmadigi surece kesinlikle sezaryen yapmiyolar.. Hersey normal olsun diye bekletiyolar.. Insallaah daha fazla beklemeyiz 🙏🙏
Beyzanurlina HvvGlKrdl kilomuz fazla oldugundan yarın sunıyle başlatılcak dogum kuzum hayrlısıyla yoksa bende beklemek istiyodum ama gittikçe kilo alıyo ve doktor sezeryan olur dedi 🥺
HvvGlKrdl Beyzanurlina benimki ultrasona bile bakmadi, kilosunu bilmiyorum bu hafta gecen hafta bakti, bugün bakmadi.. Allah kolaylik versin canimm saglikla kavusun insallaah 😘😘
HvvGlKrdl Beyzanurlina hmm anladim canimm.. 2 gün sonraya yine randevu verdi gelmesse 2 gün icinde tekrar gidecez iste 😔😔
HvvGlKrdl Beyzanurlina bilmiyorum ki canim hicc.. Yurtdisindayim ben hic memnun degilim doktorumdan sormayinca biaey soylemiyo.. Herseye iyi diyo. Cocugumun kilosunu bile sormadan soylemeyen bi kadin