Canan_olg Selam kızlar 14 haftalık olduk biz cinsiyetimiz henüz belli değil neyse konuöuz bu değil zaten 😁 şimdi şampuan duş jeli kremler falan ne yapıyorsunuz kızlar ne kullanıyorsunuz bana ne tavsiye edersiniz?
Deletedmom317 Canan_olg şampuan mecbur kullanıyoruzda. Duş jelleri çok zararlymış. Zeytinyağlı sabun kullanıyorum cildime. Duştan sonra bio oil kullanıyorum kalçama karnıma. Çatlak vardı zaten ergenlikten inş ilerlemez
Derderya Canan_olg hamileligimden once neler kullanıyorsam aynılarını kullanıyorum ne gerek var bu kadar kasmaya ☺☺
[silindi] Canan_olg başlarda zeytinyağlı sabun kullandım ama cildimi kupkuru yaptı ve kokusu da çok kötüydü dayanamadım yine eski rutinime döndüm şampuan duş jeli vs kullanıyorum pek içim rahat etmese de 😏
Canan_olg Deletedmom317 Evet duş jeli yerine bebek şampuanı dalin falan kullanabilirsin dedi doktor şampuana yapcak bişey yok çatlaklar için bende mustela yağ ve bioderma kreme başladım
Canan_olg Derderya duş jeli zararlıymış ayrıca cildi çok fazla kurutuyormuş bu dönemde en kalitelisi bile bence sende bebek şampunı falan dene
Derderya Canan_olg iki haftam kaldi zaten canim bosver bisey olmaz ☺ her dustan sonrada zaten nemlendiriyorum vucudumu