Duruswr Ysmn_dmrcii evet işk gebeliğim ve açılma hala yok hatta hiçbir belirti yok ne nişan ne su 💆♀️🤰 sanırım sonsuza kadar gebe kalıcam 😂😂😂
Cananmehmet GizemAKaya Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah. Ben doğum sırasında nasıl ikindin yani tavsiye verirmisin neler yaparsak daha kolay olur
Edayslm GizemAKaya maşallah canım Allahım analı babalı büyütsün. Bende 38 haftalık hamileyim doktorum catı muayenesi yapmayacagını söyledi muhtemelen kendim sancımla gidince acıklık bakacaklar. Bide sunu sormak istiyorum ya normak dogumda ıkınırken epiduralde olunca hissetmiyosun ya gsz yada dışkı cıkma durumu varmı ne bilim🙊🙊🙉
mutluuannee GizemAKaya gözünüzaydın maşallah Allah analı babalı büyütsün Rabbim bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤗
EsraaEmir Elanur58 çatı muayenesinin amacı, çocuğun baş çevresi genişliği ile çatınızın genişliğinin uyup uymadığını kontrol etmek. Beni ilk doğumumda 37. Haftada kontrol etmişti doktor. Bildiğim kadarıyla çatısı dar olanlara normal doğum önerilmiyor.
23_dml Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün🙏🏻 biz de simdi 39+0 olduk hiç bişey yok daha inşallah kolay bi dogum olur benim de senin ki gibi🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏻🙏🏻🥰🥰
tugceavkrn Burcinss c.tesi gittigimde 38+1 dim ondan oncesinde 35 haftaliktim.bence endişe etme zamani zaten artık bebiş geldi gelcek bekliyoruz hepimiz hatta 40 hafta bence alttan muayene icin geç bile o zmn hiç etmesin doğum sırasında baksın madem.ne saçma
Burcinss tugceavkrn bnde pazartesi gidicem ha geldi gelecek diye bekliyoruz kuzumu strese girdim vallla
Nyaman Allah anali babali.büyütsün sizlere hayirli güzel ahlakli bi evlat olsun insallah 👶 müsadenlebirsey sormak istiyorum dogum aninda esin yanindamiydi? Yok sa sadece sanci cekerken odadamiydi ?
tugceavkrn Burcinss benimde c.tesi yatış yapilicak suni sancı ile baslatilcak allah nasip ederse ana c.tesiye kadar da gelme ihtimali var nst de sancim çıktı biraz bakalım inşallah kendisi gelir suniye gerek kalmadan,allah yardimcimiz olsun
GizemAKaya Esraygtf kasılma ve sancı karısık canım 1 cm Cok fazla degıl zaten benım 3 cmdi kontrolumde oyle gezmısım ara ara kasılmam cok oluyordu