Meralll59 GizemAKaya Öncelikle hayırlı olsun böyle güzel bir doğum gibi rabbim bizede nasip etsin.Kesisiz olmasının özel bi sebebi var mı?Ne tarz aktivite yaptınız acaba?Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu.👍🤲
GizemAKaya Meralll59 hurma cok yedım ama dısarda acılmam cok olmustu zaten 10 cm ıle doguma gırdım oyuzden olabılır canım
Glybskl GizemAKaya rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin canım benim bahtı yolu açık olsun inşallah ❤️🙏🏻
Kubra_19_95_ GizemAKaya epiduralde normal doğuma müdahale olmuyor mu bendeccok istiyorum var mi önerdiğin şeyler canım
GizemAKaya Kubra_19_95_ banada hep bunu soyledıler epıdurlde ıkınamıyorsun dendı ama hıc ben oyle bısey yasamadım gayet guzel gedtı 3 ıkınmada cıktı
tugceavkrn Burcinss aynı canım bende hep aklımda doğum var ne zmn olcak nasıl olcak zor mu kolay mı ay vallaha kafayı yemeden dogursam bari 🤦😃 yarın kontrolum var bakalım ne dicek doktor
Ysmn_dmrcii Burcinss bende çok stresiyim. Bugün konrol geldim 39+4 olduk ama sadece 3 cm doktor ilerleme yok daha dedi. 41.hafta kadar bekliycez dedi. Eve geldim ağladım ya resmen. Doğum sancısı olmazsa suni verirler açılmazsa sezeryan olur yada kesi olur diye napcaz ya
Malina GizemAKaya hayirli ugurlu olsun canim masallah guzel gecmis dogumun 🤗 bende normal istiyorum cok. Bu egitime nasil katildin? Nerede yapiliyor bu arada ? Ozel mi devletinmi?
GizemAKaya Malina devlet ücretsiz verıyor canım ıkınma için önerıler verıyor cok faydalı oldu bana dogumhanede cok tebrık ettıler cabum ıkınmak ıcın
Burcinss tugceavkrn peki 38+4tün dimi alttan muayne oldumu doktor bana 39/40hafta içinde gel dedi tekrardan pazartesi gidicem ama belli değil alttan muayne felan yapmadı hiç
ayseilyas Gozunz aydin Allah Anali babali buyutsun hayirli evlat olur insallah bzde 36+4uz hafif sancilarim var ve akintilarim katilastihep ilk cocgumz icimde hep korku var bsey olrmu dye
Esraygtf GizemAKaya merhaba sancı ve kasılma aynı anda mı geliyordu. Yoksa sadece sancınız mı vardı? Benimde dün nişanım geldi fakat açılma 1 cm sancım yok🤷🏼♀️
GizemAKaya Esraygtf kasılma ve sancı karısık canım 1 cm Cok fazla degıl zaten benım 3 cmdi kontrolumde oyle gezmısım ara ara kasılmam cok oluyordu
Duruswr Hayırlı evlatlar olsun inşallah darısı başımıza 40+4 teyiz ve minnoş gelmesse en geç cumartesi yani 41 de mecburi olarak suni ile doğumum başlatılacak.. Allahım tüm gebelere ve doğumu yakın olanlara kolaylık versin🙏
Ysmn_dmrcii Duruswr amin amin. Doktor bana da dedi 41.hafta suni veririz diye . Hiç acilmaniz olmadı mi sizin? Ilk gebelik mi
Burcinss Ysmn_dmrcii aglama kıyamam ya sana İnş sancın gelir bende de kasıklarım da baskı var ara ara agrı giriyo tedirginim stresliyim rabbim ne yazdıysa o normal sezeryan İnş acılan olurda bır avazda kurtulursun canımın içi
Duruswr Ysmn_dmrcii evet işk gebeliğim ve açılma hala yok hatta hiçbir belirti yok ne nişan ne su 💆♀️🤰 sanırım sonsuza kadar gebe kalıcam 😂😂😂
Esma_Pinar02 GizemAKaya ıkınma egzersizlerine kaçıncı haftada başladınız? Çalıştığım için kurs tarzı bi eğitim alamadım. Ama vakit buldukça ben de egzersizlerimi yaparım inşallah.😊
tugceavkrn Burcinss ben 35 haftalikken alttan muayene oldum normal doğum icin uygun mu diye baktı bi de gecen cumartesi suyum geliyor sanıp korktum gittim o zaman iki defa oldum bi doktor baktı 1 cm açılma var dedi bi de ebe baktı doğumhane de yarin da gidicem bakalim bakicagini sanmiyorum
tugceavkrn Burcinss c.tesi gittigimde 38+1 dim ondan oncesinde 35 haftaliktim.bence endişe etme zamani zaten artık bebiş geldi gelcek bekliyoruz hepimiz hatta 40 hafta bence alttan muayene icin geç bile o zmn hiç etmesin doğum sırasında baksın madem.ne saçma
Elanur58 GizemAKaya Rabbim bağışlasın gözünüz aydın 😍 darısı bize inşallah bizde 40 haftalık olduk hala tık yok normal olduğu için beklemedeyiz her hafta kontrole gidiyorum ama çatı muayenesi yapmadılar hiç normalde yapmaları gerekiyor mu ne olduğunda o muayene yapmayı gerek duyuyorlar ?
Burcinss Elanur58 çatı muayenesi açılma felan varmı diye yapılmıyor mu ben o neden den yapılıyor biliyorum
EsraaEmir Elanur58 çatı muayenesinin amacı, çocuğun baş çevresi genişliği ile çatınızın genişliğinin uyup uymadığını kontrol etmek. Beni ilk doğumumda 37. Haftada kontrol etmişti doktor. Bildiğim kadarıyla çatısı dar olanlara normal doğum önerilmiyor.