Damlaarden Arkadaslar uygulamada iki gun kaldi yaziyor ama benim oglanda tik yok sanci yok bolca ishal var ne olacak bu boyle yorumlari bekliyorum
Alparslnbuss Damlaarden uygulama 40 haftadan hesaplıyor 37 ile 41 42 hafta arası da dogum normal kabul ediliyor 40 haftadan sonra 41 42 ye kadar bekliyo doktorlar. Belki 40. Haftayı gececek dogumunuz
Gizemabc Memoss hicbir belirti yok dediginiz bel agrisi, kasik sancisi, bacak arasi- bacak kokleri agrisi da mi yok🤷🏽♀️ Ben 38 haftaligim tum bu saydiklarimi sonuna kadar yasiyorum da🤦🏽♀️ Sizde bir sey yok mu gercekten?
Damlaarden Memoss benim onceki gittigim doktor ocaga yakin dogum yaparsin demisti bu doktor farkli tarih soyluyor hangisi dogru kafam karıştı artik
Damlaarden Alparslnbuss doktor 41 e kadar beklerim ben zorlarim olmazsa dedi cuma gunu alttan kontrol edecegim dedi bugunde doktorun normal dogum tarihide 12 aralik
Damlaarden Sema1994 benim bagirsak hastaligimda var ondanda olabiliyor hamile kalmdan oncede surekli ishal olurdum
Memoss Damlaarden son adet tarihine göre hesaplanır acaba ultrasonda önde yada geriden mi geliyoda öyle dedi 🤔
Damlaarden Memoss testteki degerle ultrason tutmuyordu sanirim birde dusuk tehliken var demisti doktor ultrasonda kanama damarlarin gozukuyor demisti birde bende kist ve miyom cikmisti onlarinda etkisi olur mu acaba